Ako je to jedina razlika, onda je razlika samo u izduvnim gasovima, mozda su nabudzili kakav auspuh, ne verujem da su radili na razvoju novog dvotaktnog motora, pre ce biti razlika u cenu jednaka auspuhu a ne ceni razvoja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smiki kako nekih četiri metra. Koliko je visina lešnika u desetoj godini. Znači ništa naročito. Šta je sa DM25 ili SP20 itd. Pozdrav.ja imam 14pe, za sada je za svaku pohvalu, lako se pali ima onaj laki start, vibracije na ledja ne prenosi uopste, trosi na 400 zbunova ljesnjaka oko 4 litre mjesavine , vjetar i dizna kvalitetno polivaju voce ima domet u vis neka 4 metra , motor mu je nesto jaci od 14p, ima 2,2ks, jedino sto je buka nesnosna i bez zastite za usi ne treba ulaziti u njivu, za neka 3,5 sati prskam tih 400 zbunova
za mene masina za svaku pohvalu
to je moja slobodna procjena dok sam je ispitivao, a za vikend cu raditi i pokusacu izmjeriti tacno koliko dize mlaz u vis a koliko u daljinu baca sredstvo, ljesnjak je u trecoj i visine su od 1,5m do 2 metraSmiki kako nekih četiri metra. Koliko je visina lešnika u desetoj godini. Znači ništa naročito. Šta je sa DM25 ili SP20 itd. Pozdrav.
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
Smiki šta misliš Garden Master iz Valjeva imaju MT20 i MTX14. Prvi je atomizer i ima tri funkcije a ovaj je drugi prskalica sa dva nastavka i prodavac kaže da je proizvod Italija a ja mislim da je Austrija. Pozdrav.to je moja slobodna procjena dok sam je ispitivao, u za vikend cu raditi i pokusacu izmjeriti tacno koliko dize mlaz u vis a koliko u daljinu baca sredstvo, ljesnjak je u trecoj i visine su od 1,5m do 2 metra
kod mene je ova masina prelazno rjesenje do kupovine traktorskog atomizera, ljesnjaci su preveliki za rucnu prskalicu a premali za atomizer tako da mi je ovo za naredne dvije tri godine idealno rjesenje
Poštovani ako nije problem koliko baca u visinu i gde ste uzeli pa ako može telefon prodavnice i podaci tehnički pumpe ako postoje. Pozdrav.
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
Smiki ja mislim da bi dobar ledjni atomizer morao da zavrsava posao i u kud i kamo starijim zasadima,znaci mislim i kad zbunovi budu poveliki...taman posla da je samo prikladan za zbunove od 3,4 ili 5 godina...
- - - - - - - - - -
Cini mi se da je kolega Oktopod jednom komentarisao,bas na moje pitanje o ledjnim atomizerima za stariji zasad lesnika,da bi bas zavrsavao posao...
To je u redu kad imas vise i kad se prosirujes,mislim na traktorski.Ja imam 200 komada sa tendencijom sece svakog drugog kad porastu bas veliki i kad se spoje i ne verujem da cu se prosirivati bas nesto jer radim u firmi pa ne bih ni stizao,30 ari koliko sad imam mi je taman ono sto mogu da stizem da zavrsavam.Da kupujem traktor i tr.atomizer bas ne ide tako da razmisljam o dobrom ledjnom.
Ako ima pumpu onda super, pazi samo ona se povremeno podmazuje pogledaj par strana unazad imas moje uputstvo za DM25.
Starim DM14 nije imao pumpu vec je tecnost prirodnim padom dolazila na vrh topa, tako mozda i ovaj DM14P radi a PE sa pumpom sto je bolje.
p.s. pitaj ih koliko bari je pritisak koje, ako je slicno onda je ta pumpa dzaba.
Prodavac a i agent za Villager je rekao da ima tu pumpu za pritisak DM14P i PE dok to nije slučaj sa starim DM14. Pitaću koliko ima pritisak ta pumpa bara za ubacivanje tečnosti pa ću ti javiti. Pozdrav.Ako ima pumpu onda super, pazi samo ona se povremeno podmazuje pogledaj par strana unazad imas moje uputstvo za DM25.
Starim DM14 nije imao pumpu vec je tecnost prirodnim padom dolazila na vrh topa, tako mozda i ovaj DM14P radi a PE sa pumpom sto je bolje.
p.s. pitaj ih koliko bari je pritisak koje, ako je slicno onda je ta pumpa dzaba.
Oktopod zvao sam i servisne službe ali ne znaju podatke za pritisak pumpe. Oni kažu isto je i 14P i 14PE samo što ovaj drugi ima Euro2 motor. Pozdrav.Sraf je poklopac za dosipanje, zuto prozorce je za proveru nivoa.
Imas sve ovde: http://poljoinfo.com/showthread.php?1463-Motorna-prskalica-Atomizer&p=1171935&viewfull=1#post1171935