Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

zzivica je napisao(la):moja turbina je prva liga i uvek zvizdi dok na rusa ti neces cuti turbinu sve dok nepocne da crkava to jest kad se cuje zvizddanje zrela je za remont.ali to su stariji motori a nni turbine nisu neke izdrzljive u sto narod laze cistokrvne turbine ,cistokrvna je samo garet.
Post je spojen: [time]1284435708[/time]_________________________________________________
u americi garet proizvodi neke turbine u manufakturi a te su jjjaaaaakkkooo skupe kao manastir,a i unapred se zna i za koga se proizvode pa postoje i duple turbine kao sijamski blizanci znaci ta turbina ne da poveceva ks nego nemogu da se izbroje ni na jednom meracu ....
Post je spojen: [time]1284468168[/time]_________________________________________________
www.turbobygarett.com

Imam ideju ajde da smanjimo zapreminu na 0.1l i da nabudzimo snagu 500ks, ma trosice kao upaljaczzivica je napisao(la):da kejs ima manju kubikazu naspram 577 pa stim i rosi manje nafte a ima 25 ks vise![]()

u americi garet proizvodi neke turbine u manufakturi a te su jjjaaaaakkkooo skupe kao manastir,a i unapred se zna i za koga se proizvode pa postoje i duple turbine kao sijamski blizanci znaci ta turbina ne da poveceva ks nego nemogu da se izbroje ni na jednom meracu

se dobije.Moj Fiat je nabrijan sa 92ks na cca 115ks ali sve zafaljajuci turbu.