tako je turbo je zakon sto se tice potrosnje nije tacno,trosi ako nesto nevalja na motoru,turbina,temperatura ulja itd.. ali nema veze GARRETT turbo je broj jedan na svetu a ostale nemogu da se ocesu,generalni zastupnik za njih je turboservis uzice misim da ih ima i po beogradu i novom sadu,sto se tice intervala menjanja ulja tako i ja radim duplo kraci vek zamene nego sto mi je servis rekao jer se ulje brzo zaprlja pa nevalja za lezaje turbine jer ce krace trajati.sigurno je garrett najbolji jer sam video rad i kkk turbine i ostalih ali garrett ima najlepsi zvuk.kada prodje kamion slepe npr. volvo a on ima garrett turbine cucete kako fino zuji turbina kad ubrzava,mislim da i mercedes koristi samo garrett turbine i bmw koristi samo njih koristio je i neke druge ali su crkavale ama bas sve na 35000 km pa je fabrika sama menjala turbine o svom trosku pa sad koristi samo garrett-ove turbine izmedju ostalog postoji njihov sajt pa lepo ga posetite tamo imao jako lepih i zanimljivih stvari.e sad sto se tice cene siguran sam da kosta 2000 eura jer nema bolje turbine a kad sam hteo da kupim dva sata za nju ali mora samo oreginal i nista drugo rekli su mi da kostaju 450 eura ta dva sata,pa tolko kosta nova turbina ali ne garrett.npr tolko kosta golfova turbina ili za rusa koja se ni necuje da postoji.