dobrodol
Član
Kineski "klon" GX200 i teraj dalje....
Iz ličnog iskustva....
Iz ličnog iskustva....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemoj tako lako odustati od originalnog motora. ovo sto se okrece u prazno me podseca na moju pumpu sa iastim motorom kada se ,po majstorovim,recima zaglacio ventil...Pozdrav svima, Imam Hondu f620, juce mi se tokom freziranja (motike umesto tockova) ugasila... kao nedostatak goriva - malo poskocila i "off", dim je izlazio ispod vazdusnog filtera.
(da napomenem, nisam strucan ali umem da guglam i resim probleme..)
Gorivo - pola rezervoara
Filter za vazduh cist (onaj okrugli, sto se umesto nepostojeceg umetka stavlja mrezica od aspiratora sa uljem u posudi...)
- znam, nisam mogao naci original nakon 2 godine vijanja... kupio 2 "za gx-200" i ne pasu uopste..
Svecica - baca varnicu, nije prljava
Dotok goriva - Ok.
Problem:
Povlacenje kanapa da ga upalim - nema (kompresiju?) vrti u prazno - osovina se okrece ko obicna sipka
Posto je verovatno nesto crklo u motoru - freza je odlicna, ocuvana i radila do sada ko sat.
Da li uzeti kineski GX-200 motor, original gx200, ili neku zamenu.
Vreme mi je veoma bitno pa nije problem da kupim ceo nov motor - a ovaj da se ucim na njemu i menjam sve redom;
da ga sam servisiram.. sto verovatno nece preziveti pa zato..
0642552792 probaj da pozoveš na ovaj broj.Čovek je iz Knjaževca prodaje rezervne delove za motokultivatore.Ja šta god da sam tražio za moj 509 čovek il je imao na stanju ili je 'iskopao'.Pozdravne mogu nigde da nadjem da neko prodaje, cep za ispust ulja za imt 509 ..
Ako se odjednom ugasila, a pre toga normalno radila, onda je verovatno zaglavio jedan od ventila ili se prosto otkačio...To im je boljka...sećam se da je matori to svojevremeno (sredinom 70-ih) rešavao za pola sata.To su dobri motori, izdrlžljivi i ne mogu se porediti sa kinezima.Ne znam koliko si vičan alatu, ali to se relativno lako rešava.Pozdrav svima, Imam Hondu f620, juce mi se tokom freziranja (motike umesto tockova) ugasila... kao nedostatak goriva - malo poskocila i "off", dim je izlazio ispod vazdusnog filtera.
(da napomenem, nisam strucan ali umem da guglam i resim probleme..)
Gorivo - pola rezervoara
Filter za vazduh cist (onaj okrugli, sto se umesto nepostojeceg umetka stavlja mrezica od aspiratora sa uljem u posudi...)
- znam, nisam mogao naci original nakon 2 godine vijanja... kupio 2 "za gx-200" i ne pasu uopste..
Svecica - baca varnicu, nije prljava
Dotok goriva - Ok.
Problem:
Povlacenje kanapa da ga upalim - nema (kompresiju?) vrti u prazno - osovina se okrece ko obicna sipka
Posto je verovatno nesto crklo u motoru - freza je odlicna, ocuvana i radila do sada ko sat.
Da li uzeti kineski GX-200 motor, original gx200, ili neku zamenu.
Vreme mi je veoma bitno pa nije problem da kupim ceo nov motor - a ovaj da se ucim na njemu i menjam sve redom;
da ga sam servisiram.. sto verovatno nece preziveti pa zato..