Motokultivatori - opšta tema

Овде нема тог проблема пропадања, ножеви се подешавају сваки посебно + висина. На било којој дубини ножеви стоје у равни са
Нема шансе да не пропадну без точка граничника. Правио сам гвоздене навлаке преко гума ал' иста песма. Ножеви се и код мене подешавају по висине и правцу. Е сад, разлика је што ти радиш у обрађеној њиви, где је мекота, а ја уђем у ледину између воћа. На првом метру се закопа и дигне чеони тег у небо ал' је каиш подешен да не угаси мотор већ почне да свира. Додао сам точак граничник дубине и спасио се. И да, идем трећом брзином гас до даске (дизел). Код стабала није битна прецизност.

Не видим како може да пропада ако је све у правцу и паралелно са машином. Можда треба предњу мотику подићи. Проверити да нису можда криве мотике и вуку у дубину.
На крају не мора точак може и неко парче метала само да не пропада у земљу.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Можда треба предњу мотику подићи...На крају не мора точак може и неко парче метала само да не пропада у земљу.
Пробао и то ал' онда прикључак клиза, не сече корен траве. А може скијица уместо точка с' тим што сам имао ливен, широк, на носачу па искористио. Ако му подигнем точак "оре" али онда морам да скинем једну мотику јер нема снаге.

Nazad
Vrh