Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve zavisi koliko si novca spreman izdvojiti? Benzin ili dizel? Većina ljudi se odluči za dizel zbog veće snage i male potrošnje. Tržište je preplavljeno novim i polovnim mašinama. Labin 14ks sa osnovnim priključcim možeš naći za oko 2500e.Dobro veče svima ,prvo da vam čestitam novu godinu,e sad tražim da kupim neki moto kultivator prvenstveno radi oranja i freziranja svoje bašte,da ne moram svake godine moliti nekoga da mi uslužno uradi,pošto imam slobodnog vremena pa bi i uslužno radio kako kome odgovara,jel imate neku preporuku šta gledati tražiti,po oglasima da nisu šverceri,nalazim se u sremu hvala
Tražio bih dizela,gledam na videima ove imt 509,imaju snage za oranje,to bi i radio kad imam vremena ,ali polovni su mačka u džaku,Sve zavisi koliko si novca spreman izdvojiti? Benzin ili dizel? Većina ljudi se odluči za dizel zbog veće snage i male potrošnje. Tržište je preplavljeno novim i polovnim mašinama. Labin 14ks sa osnovnim priključcim možeš naći za oko 2500e.
Sent from my SM-A145R using Tapatalk
Ljudi su se profinili,neće ništa na oruk,u mestu u sremu gde živim ima neki sa tomom ,ide uslužno da radi ljudima,neznam nikog ko radi uslužno kultivatorom,nije loša priča,šta mislite?Tražio bih dizela,gledam na videima ove imt 509,imaju snage za oranje,to bi i radio kad imam vremena ,ali polovni su mačka u džaku,
Ja idem uslužno sa MTK da "radim" bašte...Ljudi su se profinili,neće ništa na oruk,u mestu u sremu gde živim ima neki sa tomom ,ide uslužno da radi ljudima,neznam nikog ko radi uslužno kultivatorom,nije loša priča,šta mislite?
Jel ima mušterija, koliko ima posla?Ja idem uslužno sa MTK da "radim" bašte...
Imam "malu" Hondu, upravo MIO Standard F420....
Freziranje i špartanje, oranje NE...