Motokultivatori - opšta tema

odgovaraju svi prikljucci osim vucene freze

Dobro veče svima ,prvo da vam čestitam novu godinu,e sad tražim da kupim neki moto kultivator prvenstveno radi oranja i freziranja svoje bašte,da ne moram svake godine moliti nekoga da mi uslužno uradi,pošto imam slobodnog vremena pa bi i uslužno radio kako kome odgovara,jel imate neku preporuku šta gledati tražiti,po oglasima da nisu šverceri,nalazim se u sremu hvala

Dobro veče svima ,prvo da vam čestitam novu godinu,e sad tražim da kupim neki moto kultivator prvenstveno radi oranja i freziranja svoje bašte,da ne moram svake godine moliti nekoga da mi uslužno uradi,pošto imam slobodnog vremena pa bi i uslužno radio kako kome odgovara,jel imate neku preporuku šta gledati tražiti,po oglasima da nisu šverceri,nalazim se u sremu hvala
Sve zavisi koliko si novca spreman izdvojiti? Benzin ili dizel? Većina ljudi se odluči za dizel zbog veće snage i male potrošnje. Tržište je preplavljeno novim i polovnim mašinama. Labin 14ks sa osnovnim priključcim možeš naći za oko 2500e.

Sent from my SM-A145R using Tapatalk

Sve zavisi koliko si novca spreman izdvojiti? Benzin ili dizel? Većina ljudi se odluči za dizel zbog veće snage i male potrošnje. Tržište je preplavljeno novim i polovnim mašinama. Labin 14ks sa osnovnim priključcim možeš naći za oko 2500e.

Tražio bih dizela,gledam na videima ove imt 509,imaju snage za oranje,to bi i radio kad imam vremena ,ali polovni su mačka u džaku,

Tražio bih dizela,gledam na videima ove imt 509,imaju snage za oranje,to bi i radio kad imam vremena ,ali polovni su mačka u džaku,
Ljudi su se profinili,neće ništa na oruk,u mestu u sremu gde živim ima neki sa tomom ,ide uslužno da radi ljudima,neznam nikog ko radi uslužno kultivatorom,nije loša priča,šta mislite?

Ljudi su se profinili,neće ništa na oruk,u mestu u sremu gde živim ima neki sa tomom ,ide uslužno da radi ljudima,neznam nikog ko radi uslužno kultivatorom,nije loša priča,šta mislite?

Može i taj imt isto su dobre mašine, delovi su dostupni i jeftino održavanje.

Nije tomo neki traktor, ali s njime se u odnosu na mtk gospodski ore. I obavezno utezi na sva 4 kotača. Mtk je za ok, ako nemaš više od cca 150 m², a trebaš ga i za neke druge opreacije koje tomom ne možeš.

Ovo je moja mašina za oranje, uglavnom vrtova. 12ks, 6 brzina, blokade, oko 400 kg, točkovi 18 coli, težine, plug obrtač.

ec482f8c089da369bc15dcd3f76251b3.jpg
48848f21eb94d6eb67687e139200216d.jpg
2fc9cfbce8db53963d72c06c64620121.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Koristim je uglavnom za sopstvene potrebe, nije kupljena da sebe zaradi (otplati), ali nije ni da stoji zaludna i ništa ne zaradi...
Bude mušterija, imam, pored moje, još 3 bašte već zakazane za Proleće...
Ne jurim mušterije, niti se negde oglašavam, ljudi čuju od nekoga da imam MTK i pozovu da pitaju radim li uslužno, potvrdim, odem da vidim šta treba da se radi, pogodimo se, ako mi se ne sviđa parcela ili potencijalna mušterija, ili se ne dogovorimo, ne uzimam da radim po svaku cenu i pod moranje...

Nazad
Vrh