Sapatnik
Član
Ддуле, да није убризгавање померено? И то може бити проблем, када пали а предходно се сипа гориво.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Interesantno, to je za kultivatore koji imaju ispod frezu, kako izgleda za one kultivatore koji imaju frezu koja se kaci pozadi?Ovo je moja mašina tog tipa. Nosivost do 200 kg.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
To je imt 507, ima tri brzine napred i tri nazad.Jedna ručka za biranje brzina ,druga za biranje hoćeš napred ili nazad !Koliko ima brzina ovo sokocalo i kako se zapravo rukuje?
Komsija kupio pa me pita kako se pokrece, nisam imao priliku da rukujem sa 506 i 507...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Gornji se koristi za pokretanje pumpe i cirkulara na primer....Ovo je neki stariji model, ali mislim da je isti ko i ovaj moj sto je noviji. Vidi se da je prikolica prikacena na donje vratilo, i tu se kaci i kosa, freza itd... Ovo gornje vratilo se ne koristi koliko ja znam, stalno se vrti i deo je gornjeg snopa menjaca.