Sapatnik
Član
Декс, ако ме сећање служи десна ручица брзине, лева ход напред назад. Била је једна 507-ица бензинац давно у селу. Колико видим ова нема блокаде точкова на ручкама.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slušaj, na to takmičenje se sigurno neću prijavljivati, jer i sam vidim da mi estetika oranja nije jača strana.,Миро, немо' случајно да дођеш у искушење да се пријавиш за локално такмичење орача.
Сапатник је лепо приметио да нешто није подешено јер заиста изгледа са ових пар слика да на слаже лепо пластице.
Nema, blokirana je stalno kao 509, do duse 509 ako se secam dobro ima "deblokade"Декс, ако ме сећање служи десна ручица брзине, лева ход напред назад. Била је једна 507-ица бензинац давно у селу. Колико видим ова нема блокаде точкова на ручкама.
Pogledaj slike koje sam postavio. Ovde pakne stoje gore-dole (ne stoje kao kod automobila levo-desno) i obe su podjednako (polu)potrošene. Ceo mehanizam je daleko prostiji od mehanizama doboš kočnica na automobilima - nema bukvalno nikakvog smislenog podešavanja.Обрни пакне. Кад гледаш точак пакна која је десна или задња зависи ко како зове треба да буде дебља/ да има више меса. Јеси ли некад скидао или монтирао на аутомобилу?
Nije lose imati nesto i na kardanu ali koliko znam taj dif nije blokiran tako da bi kocio jedan tocak..
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока