Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa dobar strugar to napravi al ce to da kosta lepo,ja sam sebi napravio nazad,ako imas prikolicu,skinem sanduk i na ona dva bolcna kacim vile i grablje i guraj.jos ako imas para za bacanje ja ugradio hidrauliku pa moze nesto ne veliko i da nosis. al za kupljenje je ekstra i pograbi.Imam motokultivator imt 509, od prikljucaka imam kosacicu, plugove, frezu i pravljenu vadilicu za krompir. hteo bih jos da nabavim skupljac za seno pa me interesuje jel zna neko gde bi to moglo da se nadje i posto, ja sam trazio svuda i nisam uspeo da nadjem. ja imam jedan skupljac koji pase za mutu, ali niko ne ume da mi ga prepravi za 509-ku.
Не могу да верујем. Па ко да цима толику машину са фрезом ако се негде заглави? Ајд' сними тај штифт па да видимо да ли може да се елиминише.Morao sam da proverim pricu da kada je freza montirana na IMT 507 NE MOZE U RIKVERC,bez obzira sto nije ukljucena.Kada sam skinuo frezu rikverc normalno radi.Ima jedan mali stift koji izlazi pozadi kada se ubaci u rikverc,on udara u prikljucak freze i ne moze u rikverc.
Mico imas nazad listaj na 21 str.kako stoje vile i grablje,tad sam i dizo hidr.dizalicom,kasnije sam montiro celu hidrauliku. raspitaj se kod strugara kolko bi ti trazili zato da ti preprave,al ovo moje cudo ti je lakse terati sedis i vozis a stim se treba rvati lepo,jos ako opet skupljas pa djenes,ovako ga doteras de ocec.Aco ,jel imas mozda neku sliku kako to izgleda, ja imam prikolicu kardanku, to bi mi dobro doslo jer kosim dosta livada a sve skupljam rucno. najbolje bi bilo kad bi uspeo da sredim ovaj skupljac sto imam.
Ма каквих 30 цм. Фрезираш до дужине ножева (иначе губиш гаранцију). Мораш да определиш сврху фрезирања да би знао до које ћеш дубине. Није исто да ли скидаш траву у воћњаку, припремаш за поврће, окопаваш кукуруз ...Treba mi jedno 30cm u dubinu da prekopa.