Izvinjavam se ako ovo nije tema u vezi kupovine motokultivatora, ali mi je hitno potrebno mišljenje što više korisnika, jer sam odlučio da uzmem IMT506 SX , ali zbog daljine ne mogu da odem da ga pogledam, pa sam se sa čovekom dogovorio na reč i daje mi godinu dana pisanu garanciju sa potpisom i ličnom kartom. Ono što mi je bitno je da je IMT506 SX njegov, ne koristi ga više zbog zdravstvenih problema, pored pisane garancije od 1godine, daje mi knjižice koje su išlje uz njega, ključeve za svećicu i podešavanje visine volana..čak ima negde i garantni list kada ga je kupio, inače je 1997.godište IMT506 SX.
Dakle u pitanju je samo IMT506 SX, bez točkova , sa frezom i bez blatobrana.Čovek kaže da radi besprekorno mašina, nema nikakvog dodatnog ulaganja, samo da se očisti od prašine i sipa mešavina.
U njemu je BING-ov karburator nemački. motor nikada nije dihtovan, kompresija kaže da je dobra..
Od karakteristika, standardno, tri brzine+rikverc. Blokadu, naravno, nema.
Evo slika: (Zamolio bih vas da mi kažete po vašem mišljenju u kakvom je stanju IMT, bar na osnovu slika, jer ga kupujem bukvlno na nevidjeno..pa mi je svaki savet bitan..i šta mislite koliko vredi u evrima