steva 1984
Član
Ako kupuješ za freziranje samo kultivatori koji vuku sa sobom frezu kao priključak.Ovi sto se montira freza na pogonske tockove nije ništa posebno.Ima moj komšija skace i otima mu se iz ruku muke žive.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, treba mi isključivo za freziranje. Šta onda uzeti? Mislim da za veću mašinu ne bi bilo dovoljno mesta.Ako kupuješ za freziranje samo kultivatori koji vuku sa sobom frezu kao priključak.Ovi sto se montira freza na pogonske tockove nije ništa posebno.Ima moj komšija skace i otima mu se iz ruku muke žive.
Pitaj ti komšiju i kakav mu je bio sex sa tvojom..... Jer to je sve stvar iskustva... Svaki kultivator je opasan kad ne znaš da ga koristiš kao i....,i obrnuto. Sto bi u tom slučaju značilo da ni posao nećeš uraditi kako treba, ako ne i učiš zanat.Ako kupuješ za freziranje samo kultivatori koji vuku sa sobom frezu kao priključak.Ovi sto se montira freza na pogonske tockove nije ništa posebno.Ima moj komšija skace i otima mu se iz ruku muke žive.
Medjuredna obrada pa nema mesta? Koliko ima mesta?Da, treba mi isključivo za freziranje. Šta onda uzeti? Mislim da za veću mašinu ne bi bilo dovoljno mesta.