Philby
Član
Ako je već od komšije zamoli ga da probaš prije kupovine da vidiš kako se ponaša u poslu pa odluči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skido diznu ,čistio nije do nje,prošle godine radjen motor,neka sitnica zajebava sad koja?Skini lonce karburatora i ocisti diznu dobro. Ako je ponovo isto onda semerinzi na radilici su kaput
Hvala Care, dajem se na izradu!Taj granicnik je obicni suplji komad. Spoljni precnik je precnik koji vidis u kucistu prenosa, a unutrasnji je fi8.5 sa upustom za imbus glavu. Vrh je srezan u cetvrtku sirine dela koji je oko njega.
To sto je ostalo unutra je komad od vijka M8 i mozes ga polako izvaditi nekim alatom.
Ja taj granicnik uvek izbacujem i pravim resenje za vece kretanje.
Može biti i lagan a i težak, samo zavisi od snage i odmornosti i koliko sam besan!Uskoro bi trebalo da mi stigne IMT 509, biće malo slika kad ga dobijem. U međuvremenu, jel mi može neko reći orjentacionu težinu ovog MTK, bez priključaka.
Hvala unapred
vredi li sta kosacica agria, mislim da je model
1300 sa benzin motorom, da li je moguce ubaciti na nju kipor motor dizel, kosa je neato budzena napred ne znam ni ja sta je tu vec radjeno
послато са lg-d802 уз помоћ тапатока