vica022
Član
Opa stigla konkurencija mojoj hondi. Lep primerak nema sta i nek ti zaradi i sluzi samo koliko je moja mene i mozete oboje u penziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako ce i biti brate...A sto ne obrusiš te tri nitne i rasturiš kvačilo,ako nenađeš novo nalepis druge lamele bar je to prosto.
Па на првој слици, коју је "мирости" поставио, испрекиданом линијом је нацртана шипка мењача који је у положају "0". Бројем 2 је обележена "друга брзина рикверца" односно друга брзина кошења па ми није јасно шта хоћеш да прорежеш кад већ има "прорез"? Осим тога, да ли си пробао да косиш том брзином? То бре (са мањим точковима) иде толико брзо да не стигне да покоси траву него је полегне па ти после десетак метара дигне косиони механизам у ваздух. Косим искључиво првом.Zna li neko gde se ureže taj drugi/brzi rikverc?
To je normalno da ce zadimiti pri takvim uslovima jer da bi dobio start ili izdrzao prevelika opterecenja mnogo vise goriva proguta da bi dobio start ili zadrzao obrtaje pod velikim opterecenjem. I tebi kad bi neko natovario vrecu od 50kg na ledja i poterao da trcis nebi ti bilo svejedno a da hodas normalno bilo bi mnogostruko lakse. Tako i masina oseca a ako je previse bas dima moze se proveriti stanje dizni ,komresije i ostalih elemenata na dizelu a tako i na benzincu karburator paljenje , kompresija, stanje filtera za vazduh i mnogi elementi tu uticu ali sve mora zadimiti malo pogotovu dizeli u takvim uslovima Ovo je dizel dmk 8 mu oznaka,pa ima dima podosta,ali cim ga rasteretis prestaje,dizna mu je odlicna provjeravao sam,a pali cim povucem kanap