vica022
Član
To je rotomalcer i trazi dobre obrtaje. Sad razmisljam jos kako ubrzati ali nije bas prosto. Remenice do malcera gde je ukrsten remen nesmes dirati jer ce doci do kidanja remena zbog povecanog ugla. Jedino remenicu gonjenu na drugoj strani osovine da smanjis da bude otprilike kao ta sa druge strane. Ali time se smanjuje povrsina naleganja remena i doci ce sigurno do proklizavanja remena zbog opterecenja. Tu moras uraditi dva manja spanera sa gornje i donje strane blizu same remenice da povecas povrsinu naleganja. Po meni ili to ili manji tockovi jos da bude sporija i bolje ce kositi.
Meni je bio slican problem na vucnom frezeru jer sam ga morao 3 puta ubrzati pa se javljao problem proklizavanja koji sam resio spanerima .To su rolnice od auta za zupcaste remene. Slikacu ti pa ces videti resenje ako vec hoces tako resavati
Meni je bio slican problem na vucnom frezeru jer sam ga morao 3 puta ubrzati pa se javljao problem proklizavanja koji sam resio spanerima .To su rolnice od auta za zupcaste remene. Slikacu ti pa ces videti resenje ako vec hoces tako resavati