eto prvih vecih defekata,juce celo prepodne kosio,posle bila neka basta da se odradi nekih 4 ara odradio i sinoc krenulo nesto da zvecka u kvacilu,ali islo je kako tako,ali danas prepodne kosio i odjednom pustim kvacilo, on nekrece pa za koju sekundu krene,opet uvucem kvacilo nesto krci zvveceke sad jos vise,bio sam daleko od kuce reko ajd ostalo mi jos malo da pokosim nekih pola sata i kuci,stigo kuci,sve ok rasturio ja skinuo motor nevidim nista specialno osim sto mi procurio semering na menjacu,ok do toga nije,kad ajde reko garant u kvaciluu nesto,kad rastavim kvacilo eto radosti puko feder,sinoc sto je malo krckalo onda je samo napuko al danas izgleda da tokom kosenja puko skrzo zato mu je trebalo malo vremena posle pustanja kvacila da krene,hvala bogu tu oprugu na lageru nema niko u okolini od 50 km,ali masina treba,nista zavario sam oprugu, iz panceva mi danas stizu lezajevi za nekih 2 sata i semerinzi,tako da se kosenj nastavlja poslepodne, lezaj u lameli je skroz propao,ai druk lezaj nije nesto ako da ce to danas biti zamenjeno i posle podne se nastavlja sa radom....bice slika navece