Dobar Dan, Ja sam Dzavid iz Rozaja. Imali neko iskustva sa IMT 410 Motokultivator i kakvi su za kosenje, frezanje i oranje.
Imam u planu da kupim pa me interesuje. Takodje kakvi su za rad jesul teski za upravljanje, kvareli se i tako. Teren dje se nalazi imanje je brdasto mnogo i velika je pedencija pa ako ima neko iskustvo sa IMT 410 molim vas ako mozete da me posavetujete. Hvala unaprijed
Imam u planu da kupim pa me interesuje. Takodje kakvi su za rad jesul teski za upravljanje, kvareli se i tako. Teren dje se nalazi imanje je brdasto mnogo i velika je pedencija pa ako ima neko iskustvo sa IMT 410 molim vas ako mozete da me posavetujete. Hvala unaprijed

,ali dobro,za transport je odlican,zbog pomenute brzine i male potrosnje.Sve drugo,freziranje,oranje,prskanje,kosenje,prednosti ide goldoniju.valpadani,Radio sam sa njima,pa imam iskustvo da napisem ovako nesto.509 je robustan,ali nekako sklepan,motor jeste dobar,ali to je LDA 450 koji nema veze sa IMT.Sto se tice menjaca,svaki moze da se unisti nepravilnim rukovanjem i totalnim neodrzavanjem.