ja sam radio pre 8din frezanje 10 oranje tako je bilo 3 godine gorivo je poskupoelo 30 dinara ja radim sa istom cenom i digo sam pre dve godine na ove cene...e sad kod mene su baste uglavnom od 1-3 ara...pa svako radi da bi zaradio..sad da radim cisto samo za gorivo da izvucem tj dzabe da radim necu bolje za dzabe da stoji masina u supi,nego dzabe da radi...ali ja da napomene rodbini i ja samo uzmem goriva koliko samo potrosio znaci litra eventuualno dve....ima tu nekoliko njih sto rade skoro upola jeftinije nego ja ali,kod svake moje musterije su radili samo jednom jer radi sa imt 506 i ni u snu nemoze da uradi kako mali labin,kvalitet posla je mnogo nizi od tog koji posao ja uradim(necu da se hvalim nemojte tako da shvatite)ima tu nekoliko njih koji jos rade,ali ljudi nisu nesto zadovoljni sa njima..posto urade bastu ko da su svinje preriljale..i kaze e ja sam jeftiniji nego ti,pa idu kod mojih musterija da se nude e ja cu ti uraditi upola cene i takve neke bezobrazluke..ja imam moje musterije od provog dana od kako sam krenuo da radim ovo,tako da ....,i da napomene ja baste radim da moze da se seje u njih odmah..tako nesto kao sto kolega kaze da freziram u travu do kolena,to nebih prihvatio prvo zbog samog sebe jer nemogu kvalitetan posao da uradim i da obradim povrsinu kvalitetno da se meni svidi....ima i takvih koji udju traktorom u bastu pa samo izmrcvare pa se posle muci taj koji radi to sa kultivatorom....tako da...ja jeste da delujem mozda skupo,ali po mom misljenju uradim posao kako valja...e sad normalno da vocnjak neces frezirati kao bastu..i to trebas da uradis cisto samo travu da prekopa po mojoj nekoj proceni...kod nas malo vocnjaka ima,i ti deluju dosta zapusteno cije bi sredjivanje kostalo bogami dosta...tako da neznam sta da vam kaze ljudi svako ima svoj neki plan rada,neku matematiku za koliko mu se ispalti raditi..eto nekih mojih iskustva i misljenja..i vica radi usluge koliko znam tako da cekamo i njegov odgovor..
- - - - - - - - - -
ja kad sam krenuo radio sam sa hondom f620 i vucna freza,bila je benzika,posto su mu karike vrisnule,a majstor trazio za popravku tj komplet generalnu 300 evrica sto mi je bilo previse,pa sam kupio dizela na njug,drasticno smanjena potrosnja,pa sam potom kupio malog labina sa benziskim motorom i vucnom frezom sa kojim sad radim baste morao sam stavio dizel motor na njega radi isplativijeg posla,i vece zarade,ako je dizel onda sto kaze marko sumadinac dosta zavisi i od potrosnje,jer se neisplati raditi samo za gorivo.....ali ako ti na jednoj parceli od 10 ari utrosis oko 10 litara bezina to je oko 1500 dinara,a uradis parcelu za 2000 dnara,nema logike,ako radis za dizelasom utrosis nekih 3-5litara nafte to ti je do 750 dinara,u samom startu upola cene....a zarada je veca u samom startu mozda dizel motor jeste skuplji skoro duplo od benzinaca ali se isplati ako radis sa njim tako da samo na razlici goriva ce dosta brzo da se otplati...