Motokultivatori - opšta tema

Значи треба ми шпијун за штеловање вентила. Дакле, ако то не могу да остварим онда је резни механизам искривљен и зрео је за бацање.

kako bacanje daj ga prodaj ako je dotle doslo.

pozdrav ljudi da budem iskren nisam prelistao sve strane jer ih puno ima moj problem se sastoji u sledecem:

imam labin goldoni onaj od 14 ks skinuo sam onaj birac na menjacu jer sam skidao rucke bio ... i kad sam vratio birac nece da rade lepo brzine tj pomesane su cini mi se da sam sve vratio kao sto je i bilo nzm sto je sad ovaj problem nastao unapred hvala :)

pa nisi pogodio birac u viljuske levo i desno imas one dve za saltanje i u njihti mora pogoditi birac kad spustas kuciste to jest poklopac ako si njega skido. moraces opet.

pa ima ona viljuska levo sto je za brzine i ona desno za brze spore izmedju njih ima dosta prostora kako god da stavim onaj birac on bi trebao da upadne izmedju i da radi ... naime problem je sto sad ne moze da se izbaci iz brzine ili sta vec,ugasena nece ni da makne sa mesta non stop je u brzini...one rucice dve sto ima valjda za ukljucivanje prikolice i freze sam pomerao i sad ne znam u kom polozaju treba da budu...posto je inace to dedina masina ja sam samo pokusao da mu sredim taj menjac al izgleda da sam pokvario jos gore :S

philby hvala.....evo ja bio vredan malo ovih dana :D

ima smo malo problema sa poleglom detelinom i onda smo morai sa jedne strane da kosimo..

malo kosio cale

a malo i ja

a imalo smo i skrivene goste

a i honda imala malo posla

slikano sa mobilnim sa nokia c2 nisu nesto slike ali...eto da se vidi da i mi radimo malo :D :D

e tockovi nisu okrenuti jer malo se redje kosi uglavnom je freza na njemu,a za prikolicu je tu honda,to bi bilo pametnije,i najverovatno lakse,sa ovim sam izvlacio linije za krompir. ppa reko ajde da probam,ai imam malo problema sa tim da zajasem red,jer je honda niska,imam gvozdene tockove,ali mrzelo me da prebacujem jer mala je povrsina,i onda uradila je poso i ovako mnogo je bilo vlazno a nemogu da odlazem da ne preraste krompir,ai na poslu sam pa ajde kad se ima vremena da se uradi to sto treba. hvala u svakom slucaju radicu na tome da uradim taj neki fazon :D
pozz
http://www.youtube.com/watch?v=aIjK--mR7R4 napravio sma ja ovakam zagrtac ali nije mogla honda da vuce...

Poslednja izmena:
hahaha pa neam pojmakoja vrste pretpostavljam neka belouska :osmeh: a pa imali smo alat za fatanje "vile" krenula ona da pobegne ali smo je uslikali i posle je pustili :osmeh:

pa da bogami bilo i nekoliko miseva u detelini pretrcali preko kose izvukose zive glave hahah
kosili neko jos sa kultivatorom ili sam ja jedini koji se "muci" sa njima

davno sam kosio sa hondom i nije losa kosa ali zbog baksuza sto svasta po travi bacaju sam je polomio i prodao. juce sam menjao opet semeringe poluosovine ali ovog puta sam napravio zamenu umesto originalnih. dva kom. 35-58-8 mm zavrsavaju posao a 3 puta jeftinije. kanapi i trava sto se namotava stalno problem prave tako da sam dodatno ubacio u deklo jos dve gume da stite semeringe . sad ponovo na posao, jos 20ari frezovanja me ceka pa setva

kosili neko jos sa kultivatorom ili sam ja jedini koji se "muci" sa njima
Ја се мучим и још сад разбијам главу како да смуљам неки окретач и сакупљач за култиватор. Не знам како функционише онај тракторски "Сунце" па да узмем пола (2 ком.) да набуџим ал' онда би морао да их гурам уместо вучем?!?

Ја се мучим и још сад разбијам главу како да смуљам неки окретач и сакупљач за култиватор. Не знам како функционише онај тракторски "Сунце" па да узмем пола (2 ком.) да набуџим ал' онда би морао да их гурам уместо вучем?!?
Pogledaj sta nudi imt boljevac prikljucci za motokultivatore imaju neki skupljac za freze možda ti da neku ideju kako to da napraviš ili potražiš na netu da kupiš

Pogledaj sta nudi imt boljevac prikljucci za motokultivatore imaju neki skupljac za freze
Ма, звао сам их. Скупи су к'о око. Тракасти окретач 1,6м 118.378,00 а прошле суботе ми, на бувљаку, побеже испред носа тракторски од 1,8м за 100€ у јако добром стању (мора да је краден).

imas bre grablje kaisare po oglasu ih videh neki dan 300e mislim od mute da su prepravis kacenje i udri .,mozda moze da sespusti malo.

Nazad
Vrh