Значи треба ми шпијун за штеловање вентила. Дакле, ако то не могу да остварим онда је резни механизам искривљен и зрео је за бацање.
kako bacanje daj ga prodaj ako je dotle doslo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Значи треба ми шпијун за штеловање вентила. Дакле, ако то не могу да остварим онда је резни механизам искривљен и зрео је за бацање.
Наравно, треба нешто да лови и мишеве.krenula ona da pobegne ali smo je uslikali i posle je pustili
Ја се мучим и још сад разбијам главу како да смуљам неки окретач и сакупљач за култиватор. Не знам како функционише онај тракторски "Сунце" па да узмем пола (2 ком.) да набуџим ал' онда би морао да их гурам уместо вучем?!?kosili neko jos sa kultivatorom ili sam ja jedini koji se "muci" sa njima
Pogledaj sta nudi imt boljevac prikljucci za motokultivatore imaju neki skupljac za freze možda ti da neku ideju kako to da napraviš ili potražiš na netu da kupišЈа се мучим и још сад разбијам главу како да смуљам неки окретач и сакупљач за култиватор. Не знам како функционише онај тракторски "Сунце" па да узмем пола (2 ком.) да набуџим ал' онда би морао да их гурам уместо вучем?!?
Ма, звао сам их. Скупи су к'о око. Тракасти окретач 1,6м 118.378,00 а прошле суботе ми, на бувљаку, побеже испред носа тракторски од 1,8м за 100€ у јако добром стању (мора да је краден).Pogledaj sta nudi imt boljevac prikljucci za motokultivatore imaju neki skupljac za freze