milos539
Član
Reduktor ovde nema niko da bih probao, samo sto sam cuo iz price, a tockove sam nasao original 12 coli, bili su na polovnim automobili , i okrenem coveka kaze odmah sam prodao cim sam izbacio. 50e 2 komada sa gumama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
felnu 13 coli, jel na nju mislis? sad mi je potrebno izmedju redova od kukuruza da bude nizi, stabilniji i sporiji.Ma uzmi 2 felne bilo koje,od bilo kojih kola,razbusi nove rupe,i navari neku ,,saru,, izacice te skoro dzabe,
Pozdrav svima kupio sam kultivator muta gorenje koristiću ga samo za košenje voćnjaka.
Moje pitanje je kako da odblokiram točkove da se ne okreću u isto vreme zagledam svuda nevidim ništa što bi korisilo za odblokiranje točkova?
A čini mi se da mi je prodavac napominjao da negde postoji nešto za blokiranje i obrnuto?
Unapred hvala pozzzzzzzz.
to su od 507 nebi reko da se jasu rupe aj provericu,mozda ce ovaj moje prodati ako ti znaci pitacu ga.