Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
da pitam jos nesto kad sam sklopio onaj birac i poklopac na menjacu kasnije nije mogla da se krece freza ugasena pravo da vam kazem mrzelo me da je palim jer dugo nije paljena ... sad mene zanima da nije mozda ukljucen pogon prikolice bio pa zato nije mogla da se pomera ?
mikser e pa super ti je to...ovo sve pretpostavljam ti pravis???koja je cena ti adaptera sto ima na prvoj sliza da na 507 pase freza od malog labina,meni bi trebalo da pase na mali labin od mute,i od 507..koja bi cena bila???evo ovo mi je trenutno visak delova u supi,pa reko da nestoji dzabe http://www.polovniautomobili.com/oglas4789084/honda_f600620/ cene nisu fixne pa kao kome sta treba nek se javi pozdrav
to sam pravio sa strugarom redukciju,a puskica sa nutovima je samo 20e,plus ima jos jedan umetak i to sve se skupi podosta ako sve kupujes 50 tak e.
samo od ove labinke bio mi kontra smer pa sam prevrno tanjirasti sa druge strane, a njegov sam prodo nije mogo da se siri,aovaj je nov samo stajo.
aha pa super....posto kda bih imao to makar sa labina na mutine prikljucke bilo bi mnogo lakse za prikljucke..imas siri izzbor prikljucaka...po razlicitim cenama,posto samo za labinca se malo teze nadju pojedini prikljucki kao recimo taj rotacioni plug....i prevrtac za seno,i tako neki prikljucci...
Ako je manje,kako se pogadis,a inace je od5do15din po kvadratu,zavisi od povrsine,ja sam nameravo ove god da radim usluzno,pa sam se raspitivo za cene,al sam odusto,posto sam prodo mtk,a sa traktorom i traktorskom frezom nemogu lako baste.
Sa tom cenom bi trebao da budem milioner To je mnogo. Ja sam kucne baste, vece, radio za 1500 din jednom da predjem i izbrazdam par brazdi za krompir. to je 2- 3 puta jeftinije od realne cene.
Niko nece ispod 5din(500din ar)da radi,jedino sa velikim traktorom,al to nece niko ispod10ari da radi,a oni naplacuju oko100e po ha.
Sacekaj odgovore vice i robija,jer oni rade usluzno,pa znaju bolje,a takodje cena zavisi i od broja prolaza,a najvise od povrsine
Ne bi ni ja radio ispod 500 din, naravno. Ja ne znam mere tih basti koje radim, a ima ih raznih velicina ali ispod 1000 din ne izlazim pa do 2000 din max posek je 1500 din. I tako par basti dnevno i ostane neki dinar, samo je problem sto je to sezonski posao Uglavom koliko sam primetio ljudi me zovu i zadovoljni su. Znaci da sam povoljan, mozda i previse ali meni je ok.
ja radim po kvadratu...10 din kvadrat freziranja radim dok ne bude kakvo se menji svidja.....ako je dosta jednom onda jednom,ako 5 puta onda 5 puta....znaci nije mi bitno koliko prohoda je u pitanju,oranje radim 12 din po kvadratu..ako treba orati i frezirati onda je cena 18-20 din kako se sa kim pogodim.i nije mi bitno koja je povrsina ..dali je 50 kvadrata ili 300-400 kvadrata...radio sam i baste od 500 kvadrata i cena je bila 10 din po kvadratu..morao je covek platiti motokultivator,jer traktor nemoze da udje a ni toma vinkovic nemoze mali je ulaz....ii uglavnom su ljudi zadovoljni i nisam imao problema nisakim sto se placanja tice kako se dogovorimo.ako cekaju platu ili penziju moze,sacekam nije problem,moze iz 2-3 puta nije nikakv problem imam dosta posla u sezoni uglavnom stare musterije,ali i poneki plastenik se uradi..tako da ima posla i sad na prolecem sam iz frezao negde oko 5500-6000kvadrata usluzno,+mojih 1500 kvadrata...bilo je solidne zarade..pa eto ima i ponekih pametnih tj filozofa,ja mu bastu od 100 kvadrata uradim za skoro sat vremena mozda malo manje pa on krene meni da pametuje za sat vremene da mu uzmem 1000 dinara pa koliko sma ja goriva potrosio i sve to za 1000 din pa puno mu je pa sma ga zamolio vise da me nezove da mu radim basti..natovario masinu na auto prikolicu i otisao...ja necu propasti za tih hiljadu dinara a on nek se sramoti.....ima i takvih..ali uglavnom su ljudi razumni.....i da napomenem svaku bastu radim kao da je moja....dok se meni ne svidi kako izgleda i dubina dotle radim .......
radio sam i u beogradu u nekim skolama dvoriste frezao...jedno prepodne nikh 300 kvadrata...uzeo sam lepo 50 evrica..ipak beogradjani su to... ima i toga ali redje..
secam se prosle sezone sam imao jedan dan skoro 2000 kvadrata izfreziranih...taj dan sam 20 crvendaca stavio sebi u dzep..ali bato moj i masini je bilo dosta ai meni.....skupilo se zbog kisnog prolcea pa kad ce s vec pa ajde ajde...a meni rpvo da radis ..i takvi fazoni od ujutru 5 do uvece 7 kad sma doso kuci seo u stolicu u uzeo casu soka da popijem nisam mogo tako mi se tresle ruke...bilo je i toga...i ko oce da radi za tog uvek ima posla bilo sta d aje u pitanju....
ai mislim da je najpostenije da se naplacuje po povrsini .....pa koliko povrsine puta toliko dinara ti je toliko....i gotovo imao sam i takvih situacija zove me starija zena kaze sine imam ogromnu bastu i imam 2000 dinara ti dodji pa mi uradi koliko moze za 2000 ima i toga
Pa boga mi Robi lepo ti to naplacujes, tako i treba. Ja nekako ne mogu tako. kad krene sezona pucaju mi zuljevi samo tako, po 6-7 basti dnevn, a baste kod nas nema ispod 500 m2 i ja to naplatim 1500- 2000 po basti, ne mogu vise. Evo danas sam upravi kultivirao vocnjak i uzeo 2500 ali sam drndao 1.5 sat po travuljini od kolena, a sutra idem na 10 ari za 2000 i to mi je to. Znam da je malo ali ne mogu vise da naplatim, na zalost.