Mobilni telefoni

Napisao je radashin odgovor na to pitanje. Delimično.

Ja koristim posebno jedan SIM za telefonske razgovore i kratko dopisivanje (minuti ili SMS) i posebno drugi za internet.
335 dinara košta 100 minuta/SMS na jednoj, odnosno 340 dinara košta 5 gigabajta na drugoj kartici.

Paket se može dodati neograničen broj puta, tj po potrebi, ali je meni tih 100 minuta/SMS sasvim dovoljno u okviru mesec dana.
Sve što ostane, prenosi se u sledeći mesec bez ograničenja, tako da ja u mom slučaju uglavnom imam 300+ minuta/SMS na raspolaganju.

Evo kako izgleda stranica sajta na kojoj se pregled i kupovna obavljaju:

Screenshot-20250917-130442-2.jpg

Inače, 335 dinara košta i kombinacija 50 minuta/SMS i 1 gigabajt interneta. Za one kojima je potrebno i jedno i drugo zajedno.

Poslednja izmena:
Da li osim Globaltela još negde postoji ponuda ( paket ) neograničeni pozivi ka svim mrežama za 999 din ? ( ili jeftinije )
Da ne pominjem GB interneta koji su vremenom dogurali do 700
Ovo prvo mi je primarno , i ako ima jeftinije prešao bi odmah ,bez da zvanično prekidam ugovornu obavezu ( jer je i nema ) , dovoljno je samo da ne uplatim za sledeći period i automatski prestaje saradnja .

Poslednja izmena:
Zvali su me iz a1 par puta za produzetak ugovora cena za neo 5 je bila 2500 din prvi put pa 1800 pa 1400 sve sam to odbijao i rekao da ima poviljnije i da cu preci u drugu mrezu,danas me zovu ponovo ponudili su mi besplatne minute i poruke prema svim mrezama i 13 gb interneta mesecno ,ugovor na dve godine mesecna cena je 925 din

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Eto , to je jeftinije !
Jedina kvaka je u tome što tu ponudu mogu da dobiju samo stari pretplatnici kroz neku vrstu CENKANjA .
Ako bi se neko tamo u poslovnici pojavio sa željom da postane novi korisnik ko zna šta bi mu ponudili , verovatno onih 2500 din .
P.S meni je ovo krajnje sumnjivo da za isti paket ( NEO 5 ) sa 2500 sidju na 925 din ?!?
To je pojeftinjenja od preko 60% .
Da li si dobio sve stavke iz tarife NEO 5 ?

Poslednja izmena:
Ta ponuda ima odavno za 925.

U jebtelu imam 2 paketa.

1000DIN

Neograniceni pozivi prema svim mrezama
neo. SMS
Roming 4gb
Net 30gb (sve sto nepotrosim prebaca se u naredna trimeseca). Trenetno imam 115gb.

Posle tri meseca treba da poniste i da vrate na 30gb.Nikad mi nije ponisteno.

Drugi paket 400din
100min prema svima prenos u naredna trimeseca.
SMS neo
Net 3gb prenos u naredna tri meseca.Mada daju 10gb za racun putem maila.Yetel petak uvek skoro daju net.

Nazad
Vrh