Mobilni telefoni

Napisao je radashin odgovor na to pitanje. Delimično.

Ja koristim posebno jedan SIM za telefonske razgovore i kratko dopisivanje (minuti ili SMS) i posebno drugi za internet.
335 dinara košta 100 minuta/SMS na jednoj, odnosno 340 dinara košta 5 gigabajta na drugoj kartici.

Paket se može dodati neograničen broj puta, tj po potrebi, ali je meni tih 100 minuta/SMS sasvim dovoljno u okviru mesec dana.
Sve što ostane, prenosi se u sledeći mesec bez ograničenja, tako da ja u mom slučaju uglavnom imam 300+ minuta/SMS na raspolaganju.

Evo kako izgleda stranica sajta na kojoj se pregled i kupovna obavljaju:

Screenshot-20250917-130442-2.jpg

Inače, 335 dinara košta i kombinacija 50 minuta/SMS i 1 gigabajt interneta. Za one kojima je potrebno i jedno i drugo zajedno.

Poslednja izmena:
Da li osim Globaltela još negde postoji ponuda ( paket ) neograničeni pozivi ka svim mrežama za 999 din ? ( ili jeftinije )
Da ne pominjem GB interneta koji su vremenom dogurali do 700
Ovo prvo mi je primarno , i ako ima jeftinije prešao bi odmah ,bez da zvanično prekidam ugovornu obavezu ( jer je i nema ) , dovoljno je samo da ne uplatim za sledeći period i automatski prestaje saradnja .

Poslednja izmena:
Koji je razlog sto bi napustio globaltel ako kod drugog operatera ima ista ponuda za isti novac?

Zvali su me iz a1 par puta za produzetak ugovora cena za neo 5 je bila 2500 din prvi put pa 1800 pa 1400 sve sam to odbijao i rekao da ima poviljnije i da cu preci u drugu mrezu,danas me zovu ponovo ponudili su mi besplatne minute i poruke prema svim mrezama i 13 gb interneta mesecno ,ugovor na dve godine mesecna cena je 925 din

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Eto , to je jeftinije !
Jedina kvaka je u tome što tu ponudu mogu da dobiju samo stari pretplatnici kroz neku vrstu CENKANjA .
Ako bi se neko tamo u poslovnici pojavio sa željom da postane novi korisnik ko zna šta bi mu ponudili , verovatno onih 2500 din .
P.S meni je ovo krajnje sumnjivo da za isti paket ( NEO 5 ) sa 2500 sidju na 925 din ?!?
To je pojeftinjenja od preko 60% .
Da li si dobio sve stavke iz tarife NEO 5 ?

Poslednja izmena:
Ta ponuda ima odavno za 925.

U jebtelu imam 2 paketa.

1000DIN

Neograniceni pozivi prema svim mrezama
neo. SMS
Roming 4gb
Net 30gb (sve sto nepotrosim prebaca se u naredna trimeseca). Trenetno imam 115gb.

Posle tri meseca treba da poniste i da vrate na 30gb.Nikad mi nije ponisteno.

Drugi paket 400din
100min prema svima prenos u naredna trimeseca.
SMS neo
Net 3gb prenos u naredna tri meseca.Mada daju 10gb za racun putem maila.Yetel petak uvek skoro daju net.

Meni ugovor sa MTS-om istice sledece godine u maju, ostati sigurno necu tamo jer su se brate pokvarili kao jaje, ispali su mucak u zadnje vreme pogotovo sa ovim zadnjim dizanjem cena od nove godine, mesecno na telefone ,internet i televiziju mi ide oko 10k dinara. Internet im je postao sranje zivo. Brzina nikad ona koja treba da bude preko rutera. Zovi, zali se, bude nedelju dana ok pa padne opet. Moram zbog keve neku televiziju da uzmem a necu vise box paket zbog fixnog telefona kojeg sam zadnji put za vreme korone koristio. Pa cemo da trazimo nesto drugo

Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока

Najbolja ponuda se dobija posle uzimanja kartice drugog operatera da pređete kod njih. Onda se kod vašeg aktuelnog operatera aktivira služba za zadržavanje korisnika i ona ima mogućnost da ponudi nerealno dobre uslove.
Ipak, pre toga, kada odete kod drugog provajdera po sim karticu (da pređete kod njih), možete ispregovarati dobru ponudu (za slučaj da vas pomenuta služba vaše mreže ne pozove).

Tako je bilo kod mene ,samo da zadrže pretplatnika nenormalno dobre uslove dali tada.Imam 4 broja kod njih.
Posle sam istu šemu uradio za drugi broj nisu ni trepnuli pustili me da pređem u MTS.
Tako da ne pali uvek.

Nazad
Vrh