Mobilni telefoni

Pita me sestra je l' valja ovaj telefon?

https://dijaspora.shop/telefoni-sma...i/smart-telefoni/redmi-13-256-gb-crni-1203242

Treba joj za sina (osnovac, završio sad peti razred), to bi mu bio prvi telefon. Traži neki skroman telefon (čitaj da nije skup)... Ja naravno nemam pojma o telefonima, navikao sam da u takvim slučajevima potražim savet ovde na forumu, pa eto ako neko hoće da kaže koju reč o ovom modelu ili da preporuči neki drugi sa sličnom cenom... :ppozdrav:
Sve u svemu ukratko vredi kupiti taj model telefona.

Pita me sestra je l' valja ovaj telefon?

https://dijaspora.shop/telefoni-sma...i/smart-telefoni/redmi-13-256-gb-crni-1203242

Treba joj za sina (osnovac, završio sad peti razred), to bi mu bio prvi telefon. Traži neki skroman telefon (čitaj da nije skup)... Ja naravno nemam pojma o telefonima, navikao sam da u takvim slučajevima potražim savet ovde na forumu, pa eto ako neko hoće da kaže koju reč o ovom modelu ili da preporuči neki drugi sa sličnom cenom... :ppozdrav:
Neka sestra bira dobro! Jer verujem da je to prvi i poslednji telefon koja mu ona bira. :) Za sledeći biraće samo finansijsko ograničenje.

Taj je najzdraviji za bilo koga.
A pristup internetu kada smo kod kuće i sl.

Nažalost, život u ovom tehnološkom dobu i pritisak kompanija da nas zavede i zaradi na nama, ne ostavlja nam puno mogućnosti, jer današnja deca i ne znaju za drugo.

Dobra stvar je to što kada malo odrastu i budu informisaniji, neki se počnu vraćati manje zavisnom i zdravljem životu.
Jer, vidimo da se povećava potražnja za minimalističkim telefonima (kao npr taj CAT), kompaktnim fotoaparatima, CD plejerma i sl.

Inače, i ja dajem glas za Redmi.
Nisam ljubitelj kineskog softvera i reklama u njemu. Pa sam uvek za čist i jednostavan Google softver (HMD (bivša Nokia) uređaji npr).. ali, mnogima je svejedno ili ne znaju da razlika postoji.

Ako to izuzmemo, po meni je svaki pametni telefon ispod 20.000 dinara dobar izbor. A što je bliže ceni od 10.000.. još i bolji.

Redmi 13 6/256 kod nas u HR dođe od 130 eura pa naviše, ovisno o trgovini. Ja imam redmi 8T od kada je za Lumiu s Windows operativnim sustavom ukinuta podrška za WhatsApp. Za moje potrebe odličan, jedino u zadnje vrijeme primjećujem da baterija ne traje više kao prije. S obzirom da ga malo koristim nije mi problem napuniti 2-3 puta tjedno (prije je bilo 1-2 puta).
Ja sam također mišljenja da bi za osnovca bolji izbor bio predloženi CAT, ali to s obzirom na okolinu, nažalost može biti kontraproduktivno.

Imam problem sa android multimedijom u bmw
Skinem gugl mape skinem of lajn karte na niima pise da traju 1 godinu ako se ne azuriraju medjutim kod mene nestanu posle tri dana
Vise puta sam probao i uvek se isto desava
U cemu je problem?

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Nazad
Vrh