Kako da se ne prsim kad 4 konobarice u istoj smeni rade.E moj ti... Volja je bila. Al posto ti imas dobru firmu sam si se isprsio.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
![Bravo :bravo: :bravo:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/bravo.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako da se ne prsim kad 4 konobarice u istoj smeni rade.E moj ti... Volja je bila. Al posto ti imas dobru firmu sam si se isprsio.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Pa tek ga imam 24 sata. Javocu ti dok ga malo opteretim.Што се тиче гаранције на шаоми телефоне, мом брату је његов редми ноте 3 про испао био после непуних месец дана. Страдао му је био микрофон. Он је послао на рекламацију телефон и у року од 14 дана је добио нови. Исто тако је његовом цимеру испао био Ми 5С, при чему је било напукло стакло од екрана. Исто рекламација и исто је добио нови телефон. Зависи само од кога је купљен.
- - - - - - - - - -
Мућо колико држи батерија на А1?
Prvi put cujem, da neko uvazava garanciju na telefon koji ima vidljiva fizicka ostecenja.Што се тиче гаранције на шаоми телефоне, мом брату је његов редми ноте 3 про испао био после непуних месец дана. Страдао му је био микрофон. Он је послао на рекламацију телефон и у року од 14 дана је добио нови. Исто тако је његовом цимеру испао био Ми 5С, при чему је било напукло стакло од екрана. Исто рекламација и исто је добио нови телефон. Зависи само од кога је купљен.
- - - - - - - - - -
Мућо колико држи батерија на А1?
Ma tuku ko ne uzme nov, posebno prodavci sa KP-a.Prvi put cujem, da neko uvazava garanciju na telefon koji ima vidljiva fizicka ostecenja.
Ma tuku ko ne uzme nov, posebno prodavci sa KP-a.
Neverovatno, u toku sam, a za ovo nikada nisam cuo. Postojala je akcija kod Samsung, i cini mi se Huawei telefona, ali to samo na odredjene modele, da u slucaju loma ekrana bude besplatna zamena. Inace, nisu ni oni bas toliko ok sa servisom. Meni su svojevremeno odbili reklamaciju na sada vec legendarnu L1020, i ako je Nokia zvanicno priznala gresku i menjala kamere u garantnom periodu.Мени данас из Гигатрона стигла понуда да искористим попуст на ову нову јабуку Х, од неких 15%. Отишао да видим колке су цене на тој страници, кад оно ситница, најслабија верзија јабуке само 158 000 динара, а најјача само 182 000...јбт ни да га од злата праве....и наравно сад када се сјати по Србије исрпед Телекома, ВИПа, Теленора, да чекају да га купе, ал пре тога ће мроати бубрег да продају....
- - - - - - - - - -
не не туку они, већ те телефоне проследе у Мађарску, па ако фирма од које су купили одобри замену за нови, одобри, а ако не ником ништа....За разлику од нас они тамо не поправљају више ствари већ се ако је у гаранцији мењају...плус што шаоми даје могућност да када се први пут поломи екран, да може да се замени за нови телефон, исти тако и ГУГЛ ради за своје телефоне некада нексус а сада пиксел серије и опет наравно то само важи са ЕУ, док код нас можеш обесити мачку о реп...Ето колика смо ми банана држва...