Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Produzeno je do kraja novembra.Što se tiče Vipa ja sam neki mesec po otvaranju počeo sa njima i prezadovoljan sam ,skoro sam tj 10.10 produžio ugovor iako mi ističe krajem februara, akcija do 15.11 zbog 10 godina postojanja vipa.Nisam uzeo telefon pa sam dobio i popust 1000 din mesečno,neograničeno priče i 2 gb interneta,uzeo sam kod njih sat Gear 3 ,na 24 rate .
Kupi Samsunga C5, znam jednog coveka tebi bi izuzetno povoljno prodao.Imam pitanje, dvoumim se izmedju dva telefona pa neznam sta bi i koji bi bio bolji.
Oba su xiaomi. Prvi je Note 4x sa 3 gb rama i 32gb memorije. A baterija 4100mA
A drugi je A1 sa 4 gb rama i 64 gb memorije i baterijom od 3080mA.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Ako jakna ide gratis mozeKupi Samsunga C5, znam jednog coveka tebi bi izuzetno povoljno prodao.![]()
Cim pocne da zeza,mozes da ga bacis...brat kupio skoro,i to skuplje platio zbog navodne 2 godine garancije,pocela da mu sija stalno lampica za punjenje i tesko se puni,kao da odbija punjac...na reklamaciji rekli da je maticna kriva,da se telefon iskrivio od nosenja u farmericama i da ne mogu da ga poprave.Kupljen Xaomi mi A1. Za neverovati kakva je to bedevija od telefona. Radi ko mutav. Za sad sam prezadovoljan. Odusevio me onaj program za upravljanje tv-om.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
E moj ti... Volja je bila. Al posto ti imas dobru firmu sam si se isprsio.Kako je.juce castio tako ce ga i sluziti.![]()