Mobilni telefoni

sad si me pokoloebao svi koji su uzeli n95 su rekli da je vrh i bio je pre jedno godinu dana,a sad za n96 ne vicu bas tako,jednostavno mi doslo da menjam a ne znam sta da uzmem,a necu sa konja na magarca :D

u samsunga sam se razocarao kada sam ga kupio pre skoro 2 g D900i i tad je bio nesto novo sa 3mpx kamerom,tanki slajd al mi je bio sav kesa od telefona i posle 2 nedelje ga zamenim za w810 uz doplatu(ja dobio pare) i taj me odusevio kako je kompaktan
gazda kom sam kasnije uvalio moj D900i je bio prezadovoljan sa njim i napravio je ako ne i hiljade radnih casova,kupao ga ma svasta preziveo i na kraju bas crko i sad ima N96,nudio mi da se menjamo bez doplate al mene bilo sramota da uzmem...

Nemoj mene da slusas, ja nemam iskustva sa symbian nokijama, ali moj brat ih je promenio mali milion. Imao je n95 u tri navrata, n73, n70, n79, n80, n95, n96, e50, e51, e61i, e65... Vise ni sam ne znam... On mi je rekao da N96 nije nista posebno, prosto bacene pare. Kaze da je N79 ekstra telefon i da njega jedan duzi period nece menjati. Opet napominjem, nemam iskustva sa tim telefonima, to je ono sto sam ja cuo... Pozz

svakako da je N96 razocarenje jer nije NISTA bolja od n95,ima samo vise memorije... a kosta kao jugo :D
videcu jos mi nije hica da menjam N95 a svima sam zulj kad spomenem menjanje jer sam imao mali milion kojekakvih...
Post je spojen: [time]1250618592[/time]

ona se pokazala kao klasican telefon u svakom pogledu i izgled,a operma ne zaostaje sve provereno 5mpx kamera,navigacija..ima sve sto covek pozeli,a nije skupa bila je 220e nova pre 4-5meseci sad ne znam koliko kosta ali tu je negde ta cena

na prodaju ovaj telefon,fabricka maska bez ijedne ogrebotine
3mpx kamera,xenon blic,blu tut,radiJo,stereo slusalice,usb,slot za memorijsku,ic,pa jos jedana kamera....
trazim 90e ako neko nadje da mu nesto ne valja skidam cenu,ali je extra star je 3 meseca
2guh8oj.jpg

2lxf0v5.jpg

6f9vv7.jpg

2gydagz.jpg

2h2ky8l.jpg

34rgh3q.jpg

Post je spojen: [time]1253200127[/time]
meni je standard sonijev nije onaj glupi vodafon

ja sam danas kupio n95 za 90e 2 meseca stara tom dečku trebale hitno pare i zato je tako jeftina

2qa8i6v.jpg

Post je spojen: [time]1253203412[/time]

maska je druga koja nije original i znaci da ima puuuno sati iza sebe i da ce poceti da crkava i da se gasi imao sam jednu n95 za koju sam dao 215e i bila je mesec dana na popravkama i onda je vratim gazdi i uzmem ovu koja me polovna izasla 270e al zato radi :cool:

Ja bih trebao da promenem moj sonierikson kome je 3 pune god.NA je daleko a voleo bih opet istu marku.Ovaj sto prodajes je dosta lep a te funkcije sto si napisao bas mi nisu potrebne.Ima li nesto jednostavnije?

ima k510 u realnom radnom stanju sa blu tutom,radiom,mp3 i 1.3 kamera 20e i pozeljno promenuti masku jer je crvena :D

nije problem da ti posaljem city-jem skinem cenu 5e da ti bude 90e sa dostavom
garantujem da radi besprekorno i da je bez ikakve mane :ppozdrav:

Nazad
Vrh