Mobilni telefoni

North ARMY je napisao(la):
sabane nisam rekao da su sranje ali sigurno nisu ikona kako siti rekao da je to extra masina i da je bolji od ajfona
saban si ti!!! za jednog moderatora si ocajan,nije jan bas lupio sve postove!!!
smedic koji operativni sistem koristis?? u mom HTC je trenutno WINDOWS 7 i radi perfektno,za razliku od IPHONE koji ima svoj operativni sistem!

ma naravno da radi windows 7 na masini od 130e :cool:
da jer sam ga uzeo polovnog iz svajcarske starog dva emseca od druga inace prava cena je 400e a ti se smej jeste smesno ::lose:: , a i fora da nabijas postove ti je losa brate ozbiljno

kakve veze ima broj postova?? :sta:
lepo kazu ljudi kad lazes moras imati dobro pamcenje da se setis sta si kome rekao a nekome to ocigledno fali. :haha:

kakve veze ima broj postova?? :sta:
lepo kazu ljudi kad lazes moras imati dobro pamcenje da se setis sta si kome rekao a nekome to ocigledno fali. :haha:
decko mnogo se pravis neki lik!! jesam ti reko da sam platio fon 130e ?? ?? ?? il nisam da neslazes i sad posto pocinjes ::lose:: i smorio si me vise ...

Koliko sam ja shfatio da je ovaj forum da jedni drugima pomognemo i kazemo nesto pametno a ne da se svadjamo. :nono: :nono: :nono: Ja imam nokiu i samsunga i imaju sve moguce opcije koje mi trebaju da se javim i da pozovem. : :ppozdrav:

Evo posto je proslo nekoliko dana kako imam HTC Tattoo da kezem nesto vise :)

Baterija traje 2 dana, android se pokazao vrunski i definitivno najveca personalizacija telefona do sada, sve zivo moze da se menja i prilagodjava korisniku, na njihovom marketu puno besplatnih programa igrica i ostalo... :D

nokia :haha:
2u90az4.jpg

Danas sam kupio sokocalo LG DC900 sa 8mpx kamerom,telefon je savrsen softver brz,kamera dobra,dobar zvuk na zvucnicima,nije komplikovan ali nije za mene ne svidja mi se licno.
I dalje zalim sto nisam nasao dobru N96-icu da uzmem,ovaj jos ima folije,slusalice i kabal nije ni raspakivao samo ga je koristio jedno mesec dana drug.
Ako neko hoce tac skrin jeftin a dobar to je ovaj telefon,ali samo za one koji VOLE takve telefone.

Ljudi treba mi pomoć oko telefona,treba za nekih desetak dana da mi stigne iz amerike HTC MDA
Dali neko možda zna nekoga ko bi mogao da ga dekodira?!
U Americi je ovaj telefon davno izašao pa retko ko još ima program za dekodiranje ovog telefona!

:ppozdrav:

Jel ima neko da prodaje neki malo bolji tel ??
Ja prodao LG-a i sad trazim neki dobar da kupim,jedini uslov da nije tac i da ima normalnu numericku tastaturu.

Nazad
Vrh