Mobilni telefoni

Stigla nova igracka
Ja zadovoljan
24e725b09f22dbaa3b1f1510f1ec1023.jpg
18c672b95f7239873d799133845a435b.jpg

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ja merkam isti model, ali sam čuo da neki primerci imaju zelenilo pri niskom osvetljenju displeja. Je l' možeš proveriti da li tvoj ima? Spusti ispod 20% osvetljenja i pogledaj da li se nazire zelena boja.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Probao sam nema nikakvog zelenila.

Platio sam ga 350e verzija 8/256 od ovih sto uvoze po oglasima, u Mi shopu ovaj je 53-54000 din.

Jezivo brz.

Realno za taj novac nema sta bolje, po performansama obilazi mnooogo skuplje.

Salu na stranu, nosim " Zao mi" vec 5 godina, rade odlicno_Onaj od pre 5 god redmi note 4, redmi note 7,redmi note 9, mi 9T pro i dan danas rade svi bez greske i baterija odlicna i dalje(ceo dan guraju lagano)

Mislim ko je glup za tehniku neka placa brend.
Ovde samsung displej, sony camera, qualcom processor itd itd.

Racunar kad kupujete jel gledate sta pise na kucistu ili sta je unutra?Isto je i sa mob.

A to 5G ,meni iskreno smesno.
Jaci signal ima fm radio, a tu se niko ne pita za zracenje.88-108mhz , pa krece dvbt 400-790mhz, pa onda mobilne mreze 800-2100mhz, pa wifi 2.4-5ghz pa satelkti 10+ ghz (ko zna koliko ima frekvenicja) pa tek onda dolazi 5G 20-70ghz

Toliko je jak da na svakih 300-400m mora predajnik ici.
Gledajte fm baca po 200 km kroz ko zna koliko i kakvih prepreka.
Sto manja frekvencija veci domet.

Fora je ko prvi uvede 5G ugasio je sve ostale operatere, koji ce vam ne stabilne kablovske, optika ,adsl itd.Kad ovako vucete do 4-5 gbit i jace preko mobilne mreze.
Toliko provajderi ni link nemaju u firmi a to 5G da po korisniku!
Ko uvede sve ostale ugasio i sad se boje huawei-a jer je najjaci u tome.
Zato ih ameri i pokusavaju usporiti.

Ali to je neminovno.

Zraci sve sto radi na struju!
Kablovi od benzinskih motora zrace isto haos(stariji televizori brljavili kad prodju ulicom)pogotovo tomos motorima.

Poslednja izmena:
Dobro je da nemaš zelenilo, ubo si dobar primerak. Gde si ga kupio?
Dobrinčan i ja imamo internu šalu, jer on koristi Samsung a ja Xiaomi telefone :D Nije nikakva prozivka brenda.
Baš zbog performansi i dobrog displeja sam se nameračio na F3, ali me muči moguće zelenilo, koje ne bih mogao da tolerišem.

Uzeo ga na kupujem prodajem, nasao se sa deckom, nisam hteo dati novac dok ne probam tel, vakum zapakovan ,otpakovali sve ok.

Mogu ti oglas proslediti.iz NS

Da broj ne počinje na 061 I cena 335-340? Ako je taj, onda sam od njega kupio sadašnji RN5 Pro. Korektan je.

Ja pre dve god kupim u NS od lika tel, posto mi je bio prvi put da tako kupujem, slikam njegov auto da se vidi tablica.
Tel nov ne koriscen, 100e povoljniji nego u radnji.
Otvorio kutiju, izvadio ga iz pakovanja ukljucio, sve ok...
Radna garancija 7 dana.
Poceo koristiti bas za to vreme uvek u guzvi ako me pozove neko samo na brzinu i aj cujemo se..
8-9 dan utvrdim da ima problem, ne cuju me ljudi dobro, kao da zabada na trenutke mikrofon...
Kontaktiram lika kaze brt ne vredi sto mi se nisi javio prvih 7 dana, sad je kasno.
Odnesem u poznat servis u BG kaze cova idi do Samsunga da vide da l' nije za Americko trziste tel, ako jeste nema pomoci.
Tako i uradim, on naravno Amer.
Sta da mu radi covek??
Mogao sam ga naci u gradu ali nisam hteo da pravim probleme sebi ma da je lepa suma bila u pitanju...
Zato cuvajte se tih dandara!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ja sam do sada uvek uzimao telefone u poznatijim prodavnicama. Jeste malo skuplje nego po oglasima ali imam garanciju i znam da nije prevara. Do proslog telefona sam koristio kineze po 150e, budu dobri prvu godinu pa mozda i drugu ali kasnije nisu ni za sta. Odlucim da kupim Iphone. Normalno polovan, uzmem 6s u prodavnici sa nekom garancijom. Taj me telefon odusevio. Tu brzinu, kameru, memoriju nije imao ni jedan moj telefon do tada. Ali problem kao i kod svih Iphone-a baterija. Jedva potraje dan. Ali sam opet bio prezadovoljan telefonom. Medjutim, prosle godine je baterija pobudalila. Samo odjednom sa 30% padne na 0% i ugasi se. Kada bi ga ponovo upalio imao bi 50%. Tu se iznerviram i za oko mi zapadne a serija od Samsunga. Pogledam sve specifikacije (mislim da je a51) i pomislim da je taj samsung bolji od Iphone-a.Gledao sam i iphone 8 plus ali me ta baterija odvracala od tog brenda. Kupim samsunga za 250e i isprobam u prodavnici, ma ko bombona. Medjutim nisam gledao procesor, procesor nije ni za sta. Posle 6 meseci se pokaza telefon. Kamera u mracnijem prostoru nije ni za sta, a tek sto je spor..... Bas sam hteo Samsung jer je na dobrom glasu i mislio sam da je puno bolji od nekih kineza. Tako da cu sledeci verovatno polovan Iphone. Samo gledati da je baterija u dobrom stanju i potrajace mi. A ovi proizvodjaci telefona nisu normalni. Ne znam zasto prave tolike telefone, meni iz dzepa redovno ispada telefon. 6s mi bio milina, stane ti u dzep i ne brines.

Imam Samsung J7 od 2017 godine.Služi me odlično jedino je baterija oslabila i ne može da izdrži ceo dan ako ga čačkam dok u suprotnom drži bez problema.Planiram opet Samsung a koji tačno videću.Hteo bih S21 ali mi je malo paprena cena.

Uvek uzimajte kutiju koja je u vakum pakovanju.xiomitelefoni imaju na kutiji crveno sto znaci da je za evropsko trziste.Global rom tu pise ako se secam.

Sverceri ima koji su pouzdani.Sada pojam nemam koji su to za telefone, kada sam trazio znao sam ali to je bilo davno.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Trenutno koristim S10e, po svemu me odusevio, jednostavno leti sve na njemu... evo posle god i jace koriscenja ni jedan jedini zabod.
Al zato baterija propast.
Nije preveliki, u dzepu ga nekad i ne primecujem.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ja sam i zeni i deci uzimao preko kp telefone,pricam za xiaomi i za 5 telefona nisam imao nikakve zamerke,sve bilo vakum pakovanje,prosle godine cerkica htela iphon pa ajde i to sam uzeo isto preko kp,lik je bio bas posten

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja xiomija nosim vec 5 godina, rade bez greske, baterije extra.

Iphone ne bih kupio da mi zivot od toga zavisi.Smece

Na 12-tku stave 2800mah bateriju eeeej.

Nazad
Vrh