Mobilni telefoni

Моји клинци имају два таблета први сам купио за неких 100еур и то је живо срање чабе сам бацио паре,ако хоћеш могу ти га поклонити да и ти не бацаш новце:)

Ja sam mislio do nekih 15000. E sad, ako baš mora više onda mora...
Teško ćeš za te pare naći nešto što valja, prošle nedelje sam gledao tablete, neki minimum je Huawei T3 i košta 19000 a nije ni on nešto...Rekao si da neki tvoj telefon nema premca sa baterijom. Ukucaj Oukitel telefoni pa da vidiš baterije sa 10000 mAh i više...

Kolega @sremac106 je napisao da merka telefon kakav sam ja nedavno kupio, pa me je pitao za utiske posle nekog vremena korišćenja. Naveo sam šta mi se sviđa a šta ne, baterija je ta koja mi se sviđa i na to sam mislio...

Meni to deluje slabo za 8000mAh.
Dva filma cu i ja odgledati sa 3100mAh

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ja na telefonu gubim oko 6-7% na ceo film gledanja 1.5h 4000mah baterija , 6.4" ekran.

Ne kazem ima tablet veci ekran ali i 2x vecu bateriju i bar 5x losije performanse.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

U stvari mnogo faktora utice na bateriju, ceo sistem, ekran...
Bilo bi merodavno kad bi uporedjivali uredjaje potpuno istih performansi a razlicitih proizvodjaca.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Drustvo biram sluzbeni telefon. Sta uzeti do nekih 500e. Xiaomi MI 10t Pro ili nesto drugo? telefon se nece koristiti za slikanje, niti za youtube. Namena mu je samo da je brz i da ne steka nista. Najvaznije je da Viber, whatsup, poruke i pozivi rade besprekorno. email client neki takodje

Sta je razlika izmedju Xiaomi Redmi i Mi serije? Pogledacu i taj Samsung. I sta je razlika izmedju na primer Mi 10t Pro i bez Pro?

Redmi je ipak malo niža klasa. A pro varijanta ima bolju kameru i Mi 10 obični ima 6 gb memorije u osnovnom modelu.

Sent from my Huawei P40 using Tapatalk

Razlika je 10.000din. Uporedjivao sam. Sem kamera sve je slicno. Pro ima i sa 128 i sa 256Gb. S obzirom da cu imati 3-4 aplikacije radice i obican odlicno. Nsjznacajnije je da ne steka, da se ne resetuje sam od sebe i slicno.

Gledaj obavezno i dimenzije.. Ja sam nedavno kupovao telefon i ima svega i svacega ali kad odem da pogledam uzivo ne moze da stane u saku, ne moze sa jednom rukom da se koristi. Solidna je to cifra od 500e, ima ozbiljnih telefona za te pare, ja sam gledao malo jeftinije varijante i na kraju je izbor pao na Samsung A41 najvise zbog dimenzija. Za ova 2 meseca koliko ga koristim mislim da za 220e nisam mogao da nadjem nista bolje sto bi moglo da stane u dzep..

Što se tiče dimenzija u pravu je kolega, ogroman je Mi 10t Pro. Treba i to imati u vidu. Meni je tu Huawei P30 bez premca, kamera odlična, kao i baterija i ekran i još dimenzije odgovarajuće.

Nekom je to ogromno,nekom nije
Meni mi 10T pro bode samo oci jer nema amoled ekran.
Bez amoleda ne uzimam vise mob.
Lepsa slika i bolja vidljivost po danu.

Imao i ips i amoled, ostao na amoledu

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Za godinu dana sam unistio dva tel.
Jedan sam razbio slucajno drugi mi se pokvasio prilikom obilaska zalivanja nocu.
Interesuje me neki android koji je otporan na vodu i na neke padove...
Imata li predlog neki?
Gledam cat ali ima i drugih. Ima neki ulefone armor 7e....
Moze pomoc.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

ako je sve ispravno i kako treba, ako se spoljna antena pravilno postavi i usmeri, trebalo bi da radi dobro. mada, nije dozvoljeno za legalno koriscenje kod nas, jer to u sustini radi kao Repeater. ali verovatno te nece niko dirati (Ratel?). Mada su jednog poznanika 2x opomenuli dok nije skinuo opremu sa krova...

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Nazad
Vrh