Mobilni telefoni

A ima li aplikacija koja povecava sva slova u telefonu?

A ima li aplikacija koja povecava sva slova u telefonu?

Moraš napisati za koji mobitel ti treba. Sigurno netko od forumaša ima takav ili sličan pa dobiješ upute na koji način povećaš slova. Na Xiaomi Redmi note 8T (vjerojatno je tako ili slično i na nekim drugim modelima od Xiaomija) kliknuti na:
Postavke/Prikaz/Veličina teksta - pri dnu ekrana se bira željena veličina.

Moraš napisati za koji mobitel ti treba. Sigurno netko od forumaša ima takav ili sličan pa dobiješ upute na koji način povećaš slova. Na Xiaomi Redmi note 8T (vjerojatno je tako ili slično i na nekim drugim modelima od Xiaomija) kliknuti na:
Postavke/Prikaz/Veličina teksta - pri dnu ekrana se bira željena veličina.
cat s41

ima on u podesavanjima telefona velicinu slova,kada stavim na najveca u nekim aplikacijama se povecaju a u nekim ostanu mala

Nisam stručan u tom dijelu, ali bih rekao da je to onda do aplikacije. Takav problem imam s Viber-om na računalu. Nikako ne mogu povećati slova, a na mobitelu se normalno povećaju kad povećam veličinu u postavkama mobitela. WhatsApp i Telegram povećavaju normalno i na računalu.

Jel može neki predlog za tablet iz niže, ili iz niže srednje cenovne klase. Tablet bih da kupim sestri, njeno mlađe dete bi ga koristilo za gledanje crtanih fimova sa youtuba, a odrasli verovatno za surf (pretpostavljam). Nemam blage veze o tabletima, ni šta postoji, ni šta treba da ima od performansi...

Koristim Poco X3 tek par dana, ali se teško navikavam na njega posle Samsunga koga sam koristio poslednjih 6-7 godina (Note 1 i 3). Čak sam donekle i razočaran telefonom. Ono što je meni najbitnije, a to je da mogu da vidim šta piše na ekranu je kod ovog telefona nekad jako teško. U podešavanjima sam namestio najveća slova ali opet u nekim aplikacijama su presitna za moj vid. Da bih video koliko je stanje baterije na vrhu ekrana mi treba svemirski teleskop. Dzabe mu sva procesorska snaga, 120 Hz osvežavanje ekrana , i ostala čuda muda kad mi treba dvogled za njegovo korišćenje.
Ja merkam X3, osim sitnih slova kako ste zadovoljni telefonom. Inače imam A2 Lite i ekstra je telefon ali je sav izubijan pa hoću da ga menjam.

Imam isti vec 2 god, odlicno radi.

Ili ovako nesto

Sta god radio,koji god uzeo ispod 2 gb rama je ne upotrebljivo.
Jel može neki predlog za tablet iz niže, ili iz niže srednje cenovne klase. Tablet bih da kupim sestri, njeno mlađe dete bi ga koristilo za gledanje crtanih fimova sa youtuba, a odrasli verovatno za surf (pretpostavljam). Nemam blage veze o tabletima, ni šta postoji, ni šta treba da ima od performansi...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
El zna neko kako se zove uredjaj ima kao slot ubacis telefon uvelicav ti sliku na ekran ima fizicku tastaturu? Kao manji laptop sa slotom za telefon koju sliku sa teledona emituje na taj mali "laptop"? Ili ja tripujem da postoji tako nesto.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Ja merkam X3, osim sitnih slova kako ste zadovoljni telefonom. Inače imam A2 Lite i ekstra je telefon ali je sav izubijan pa hoću da ga menjam.

Zadovoljan sam. Nisam neki napredni korisnik pa ni ne znam da ga iskoristim koliko verovatno može da pruži. Ali ono što koristim radi dobro. Ne vidim neku korist od onih 120 Hz osvežavanja ekrana, i nekako mi je kamera na starom Samsungu delovala bolje. Ali zato baterija nema premca, punim telefon svakog trećeg dana i napuni se jako brzo.

El zna neko kako se zove uredjaj ima kao slot ubacis telefon uvelicav ti sliku na ekran ima fizicku tastaturu? Kao manji laptop sa slotom za telefon koju sliku sa teledona emituje na taj mali "laptop"? Ili ja tripujem da postoji tako nesto.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Ima uredjaj kao uvelicavajuce staklo, stavi se tel iza i to staklo uveca ekran par puta pa se tako gleda , a za ovo tvoje nisam cuo, mislim mozda i postoji

Ja sam klincu kupio samsung tab A 10.1 odlican tablet

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ne koristis kameru dobro kad slikas, moras svaki put da odes i otkacis u meniju 64mp kad slikas( nisam cackao detaljno mozda ima i default da se namesti taj mod) slike budu super.Ako ne otkacis to nista specijalno ne slika.
Zadovoljan sam. Nisam neki napredni korisnik pa ni ne znam da ga iskoristim koliko verovatno može da pruži. Ali ono što koristim radi dobro. Ne vidim neku korist od onih 120 Hz osvežavanja ekrana, i nekako mi je kamera na starom Samsungu delovala bolje. Ali zato baterija nema premca, punim telefon svakog trećeg dana i napuni se jako brzo.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh