Ево да малко и ја прозборим коју. Имао сам око 15 дана могућност да користим Ми 9Т и Ми 9Т Про....право да Вам кажем да готово никакве разлике нема када се свакодневно корсите та два телефона. И један и други раде перфектно при претраживању гугла, гледању ју тјуба, гледању филмова на њима, да и то сам радио да видим како се који понаша. Разлика је неприметна за 99,99% корисника. Е сад једино где Про гази обичну верзију су игре и ту се јасно види снага Снапдрегона 855 као и Адрено 640 графичког чипсета...можда је камера за нијансу боља на Про верзији, мада ни ту нисам приметио разлику, једино понекад хоће да штуцне 9Т када се раде снимци у покрету и када се рука тресе.....то код 9Т Про нема, али то је опет до графичког чипсета, једнсотавно Адрено 618 није толико снажан да може да процесуира све. Можда сам малко субјективан, али не видим поенту давати више новаца зарад неких перформанси које нећемо никада видети....
Топла препорука за све који купују нови телефон је Ми 9Т, Про само ко хоће да има како се каже већи и да се са њиме к...и јер разлике за обичне кориснике и нема....