nije glupiranje shvati da je meni telefon posao a sto sam imao saobracajku nije zato sto sam imao mobilni u ruci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mali_lala je napisao(la):@ senator
i550 super radi i za razliku od nokijinih symb telefona mnogo se manje zakucava (iz iskustva). Mana kamera i faking kuglica koja npr u garminu ne valja ni za k.... i skrolovanje je mnogo teze.
za njega sam dao 130e star nekih 4meseca mozda sad... i bas nista mu nefali ...ti na ocigledno nemas pojma o HTC kad lupas toliko i pametniji si kad cutis... NOKIA u naglom padu kvaliteta SAMSUNG HTC u naglom usponu istog... svi tako pricaju po prodavnicama telefona i po netu ...North ARMY je napisao(la):ljudi fora je sto taj njegov ne kosta 400e mislim on je dao jako malo para za njega pa me zanima "zasto" ko je lud da takvu masinu da za dz skoro...
inace danas sam odlepio dosadila mi moja n95 a u jbn-om sidu nema nista bolje za zamenu svi nude ili u rate ili neka 2 losija niko ne nudi nista bolje,ima li neko nesto da ponudi u zamenu ili da kesira moju??
kombajner je napisao(la):hahaha dobro NA ako ti znas tako!!! ako je toliki fals sto ima toliku cenu!! ima HTC slicnu cenu kao i taj tvoj ajfon sto si se uhvatio za njega kao da je nesto a nije PROCESOR NIJE OD SAMSUNGA vec intel!!! a za sta cu ja koristiti sigurno nije igrice mozda je tebi to vazno koristicu zasta ja budem hteo i to je moja stvar a ne tvoja imam internet explorer operu msn skype tako da ce se on naraditi!! nije mi vazno da bude sto manji i laksi vec to su prednosti prema ajfonu!!! u ostalom ima sve sto i PC tako da mogu da ga koristim za sve!! ali pusti vise muka mi je da se prepirem uvek neko mora da je pametan gluposti!!!North ARMY je napisao(la):ti se blamiras kupio si htc koji je na fazon iphon-a a ima delove od samsunga(bar mnogi imaju procesor)
nemam ja sta da ucim ja ZNAM sto veci displej to veca potrosnja znam po sestrinom iphone-u a i nokiji 5800 i svaki koji ima velik displej mora da jje trosi vise od obicnog telefona
taj telefon se ne uzima zbog lepote vec zbog mogucnosti,kod nas je to relativno novo a ti razmisli sto u americi ide iphon-e i svi ga kupuju ili njega ili borovnicu (kome sta treba) jedino do srbije stizu HTC i ANYCOOL falsare zesce
primera radi anycool na papiru specifikacije nokije N95 izgled identican,cena 4 puta manja a kvalitet 40puta losiji
a koliko vidim tebi je glavno kako on izgleda i tezina.
aj reci mi koju ces funkciju koristiti na tom tvom telefonu osim igrica,fejsa i muzike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kombajner je napisao(la):za njega sam dao 130e star nekih 4meseca mozda sad... i bas nista mu nefali ...ti na ocigledno nemas pojma o HTC kad lupas toliko i pametniji si kad cutis... NOKIA u naglom padu kvaliteta SAMSUNG HTC u naglom usponu istog... svi tako pricaju po prodavnicama telefona i po netu ...North ARMY je napisao(la):ljudi fora je sto taj njegov ne kosta 400e mislim on je dao jako malo para za njega pa me zanima "zasto" ko je lud da takvu masinu da za dz skoro...
inace danas sam odlepio dosadila mi moja n95 a u jbn-om sidu nema nista bolje za zamenu svi nude ili u rate ili neka 2 losija niko ne nudi nista bolje,ima li neko nesto da ponudi u zamenu ili da kesira moju??
North ARMY je napisao(la):kresko koliko je GB imao taj tvoj iphone?
ovako imaš sa 8 ,16 32 gb , jedino ovi novi imaju 3 mpx kameru i još neke sitnice ,North ARMY je napisao(la):to je onda onaj stariji model najnoviji imaju 32gb