Mlečno govedarstvo

вероватно је мислио да се овас покоси у зелено, или је мислио на јечам, а најбоље да нам каже шта је мислио да не би ми морали да мислимо шта је он мислио кад је мислио :haha:

Neznam za HF ali simentalke 2000-3500 eur od jednog meseca steonosti do sedam .Ranice i musce ih oni za te pare ja za njihovu junicu kupim sest muskih teladi .Preteravaju. Konkretno ima jedna malo crvenija od drugih za to trazi 3500 eura.

JA SAM SADA stigao sa sajma,bas sam pitao pkb-eove,holstajnke su 2000 eur.a jedan cica iz opstine razanj za ne da junicu simentalku bez 3000 eur.au brate!

Ako dolaze kod nekog u tvojoj bizini onda ti je potrebno minimum 100 litara dnevno i uredjaj koji dobijas od njih,toliko je kod mene u kraju.Zoves ih i pitas za ostale detalje. Izvinite za :off_topic:

уређај за хлађење млека у коме млеко остаје ускладиштено док не дође камион који ће то млеко даље да однесе

Sindikat: Salford zatvara Subotičku

21. novembar 2012. 18:20 > 18:22

Predsednica sindikata radnika Subotičke mlekare Jelena Ninčević izjavila je danas da Salford grupacija ima nameru da zatvori i Subotičku mlekaru, zbog čega će bez posla ostati 40 radnika.
v267705p0.jpg

"Namera Salford grupacije je da uradi restrukturiranje po principu prebacivanja transporta, radnika, magacina i kancelarija u beogradski Imlek, pod obrazloženjem da je to jeftinije", kazala je Ninčevićeva agenciji Beta.

Prema njenim rečima, Subotičku mlekaru čeka "sudbina" Zemunske, Pivničke, Odžačke, Novosadske i Zaječarske mlekare.

Ninčević je ocenila da je strah i uznemirenost zaposlenih u Subotičkoj mlekari opravdan, jer "žele da je zatvore, kao što su zatvorili i Novosadsku mlekaru".

"Moramo da dignemo glas i da se izborimo za naša prava, jer će u Subotičkoj mlekari bez posla ostati više od 40 radnika. Niko nema pravo da narušava finansijsku moć Subotičke mlekare u korist drugog subjekta", kazala je Ninčević.

Dodala je da se sindikat obratio i lokalnoj samoupravi, u nameri da se sačuva "jedna zdrava i profitabilna firma kao što je Subotička mlekara".
http://www.mondo.rs/s267705/Info/Ekonomija/Sindikat-_Salford_zatvara_Suboticku.html

И тако ћемо ми лепо на крају да увозимо млеко у праху из еу...::jako_besan::

Имам једно питање, мислим да ово интересује многе. Мени је лично циљ повећање млечности код крава.

Питање гласи: Да ли је боље користити готов концентрат за музаре или сам правити смешу помоћу различитих хранива?

Nazad
Vrh