Ministar Nedimović u zemlji čuda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak je ovo sns forum,njihov neki ovo drži,zato ovaj pčelica što stalno proziva policiju,da je Pera otišao u policiju.
Pustite ga i ne obraćajte pažnju na njega,on kao i ovi sa vlasti samo svoje **greška gleda.
Otišlo sve u **greška,tako da se velika bežanija sprema.
Uđe u kuću upalim tv listam dođem do panon tv(mađarska tv) prilog iz adorijana (čisto mađarsko) selo,mađarska kobasicijada gledam 10 min. i pojavi se pastor senior .
Menjam kanal naletim na ovu kobilu iz rudarstva,krivi neki direktori,jer su na nekim njiovim sastancima cele godine govorili da su spremni za zimu.
E tako.

Министар пољопривреде Бранислав Недимовић оштро је одбрусио критичарима којима је поручио да ни кућицу за пса у свом животу нису направили а хоће да одлучују о ... Министар пољопривреде Бранислав Недимовић оштро је одбрусио критичарима којима је поручио да ни кућицу за пса у свом животу нису направили а хоће да одлучују о туђим финансијама. - Не знам да ли је дошло такво време или је мода, да неко ко на поштен начин ни кућицу за кера није направио у свом животу, сада безобразно тражи глас грађана, али и да управља џеповима седам милиона људи. Јасно ми је да због тога има седам милиона разлога да булазни, али што је много, много је. Сада би да седам милиона судбина поново кроји, као да их није довољно газио и то све до губитка њиховог достојанства, моралног и економског. Да није жалосно, било би смешно и сит бих се исмејао на данашње излагање тзв. опозиционих експерата и тобожњих функционера надлежних за пољопривреду, који се срећом за Србију, ништа не питају - казао је Недимовић. Како каже, пропали би сви скупа заједно, пре него што би и засели у фотеље. - Ако ништа, бар би тржиште тако реаговало на њихове предлоге и најаве да се после 75 година, генијалном одлуком, ипак вратимо у стање после Другог светског рата и уведемо командну економију. Државно прописивање колико ће шта да кошта, ко ће да купује и продаје, која ће земља да извози у Србију, а која не, је бајка у коју ни основци не верују, нити желе, што је још горе по вас. Господо, вашим револуцијама, генијалним одлукама, потписима чувеним пенкалима 2009. године сте дали српско тржиште на тацни, пустили сву робу да без такси улази у Србију и сада са таквим небулозама излазите пред грађане. Дали сте неколицини тајкуна, свима увелико познатих, кључеве српског тржишта, да харају и одлучују ко ће да ради, а ко не - указао је он. Недимовић је подсетио да је десетине хиљада малих и средњих предузећа затворено због тајкунских корпорација, јер су их, каже, погубним кооперантским уговорима условљавали и цедили док нису издахнули. - Поновићу још једном, то није било пре девет векова, већ пре само 9 година. Срамота. Обавезали сте Србију међународним споразумима да пусти све на своје тржиште, да последица тога буде уништен скоро сваки сељак, само како би сте се ви додворили, као највећи полтрони, Европској унији. Нити вам је то ико од њих тражио, нити је икада иједна земља нешто тако слично потписала до дана данашњег. Ми зато морамо да уводимо нове мере заштите, ми морамо да мало, мало па интервенишемо на тржишту и спречавамо колапсе које су ваши потписи омогућили. Мислите да би вам иједна озбиљна земља дозволила да им забраните извоз у Србију, а ви да њој продајете шта вам падне на памет - нагласио је Недимовић. Не треба пуно памети, каже, да се види колики су демагози, које "једино занима насилно отимање власти". - На изборима знате и ви да ћете проћи к`о бос по трњу кад видите да та подршка о којој причате не постоји ни у вашим мислима више. Да ли стварно мислите да је народ наиван као црвенкапа, па да верују лепим речима гладног вука. У нашем случају гладног и власти и пара. На велику жалост, вама никад доста, не вреди да узмеш ни 619 милиона евра, очи вазда гладне - закључио је Недимовић.

Министар Бранислав Недимовић биће гост сутрашње емисије Плодно и родно на Б92 после 8 часова а саветник министра Горан Ђаковић емисије Бразде од 10 часова на РТВ где ћете моћи да чујете све о подстицајима који ће бити објављени наредне недеље али и плановима за 2022. годину и мерама аграрне политике.

Одлуком градоначелника Чачка Милуна Тодоровића ове године је додељена и повеља захвалности за допринос развоју чачанског краја, водоснабдевања и руралне инфраструктуре министру пољопривреде, шумарства и водопривреде Браниславу Недимовићу. Свечаном седницом локалне скупштине, која је одржана у Дому културе, обележен је Дан Града Чачка. Поред одборника, посланика из Чачка, представника привредног, политичког и културног живота града, свечаној седници су присуствовали министар Недимовић и председник Скупштине Србије Ивица Дачић.

Милун Тодоровић,градоначелник Чачка и Бранисалв Недимовић, министар пољопривреде, фото: ГЗС @milun_todorovic

Krenula predstava na B92…

evo kaze lepo spremili su nesto lepo za pdv i gazdinstva, ali to ce posle izbora… daj nam reci plan pre izbora da znamo dal da te biramo…

Poslednja izmena:
Kaze posle izbora se uvodi zakon o profesionalnim poljoprivrednicima, koji zive iskljucivo od poljoprivrede i oni ce imato jeftinije gorivo, subvencije...

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Знате о чему се ту ради...Не само пољопривреди свим гранама судство,школство итд...Кад се доноси неки закон или мења исти ти као министар мораш да позовеш те Сељаке,Адвокате,Наставнике па са њима да направиш закон.Код њих то овако иде ја лично знам како се зида зид знам шта треба и како од материјала алата али на жалост само у Теорији...е тако и они седну тамо и балаве о теорији и на основу ње доносе и мењају законе.

Znamo… kakav mu je to nacin izaci i javno reci spremili smo nesto ali to cemo posle izbora.. garantujem da ce to ici na ruku samo pravnim licima koja su vec u pdv ili onima koji su pred tim.. a sta ce ostali? Oni su kvazi paori, ja smatram ovo uvredom..

Pocinjemo da izvozimo kukuruz u Indoneziju, to ce nam dici cenu

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Ma mi imamo robe ihahaj pa i izvozimo u kako kaze open Balkan, Kinu, Rusiju, Indoneziju, Indiju, Irak, sad se pojavili Gana, Angola. Bome cemo nekog slagati da ne kazem obmanuti, a ludi Hrvati tove svinje za 1.05E. Drzavu pomazu samo oni koji kupiju gorivo preko PDV, a obicni smrtnici sto placaju akcizu kao ne, njihove pare verovatno idu u Rumuniju.

Zbog goriva treba da udjemo u pdv.. pa da nam uzimaju jos i za vodjenje knjiga i na svaku kilu proizvoda jos 10 posto da damo drzavi to njima treba… filozofi.. evo sad pomocnik na RTV kaze ralizovano je 94% BUDZETA ne subvencija opet filozofija.

U emisije obično dovedu poljoprivrednike koji su drugovi članovi, koji uživaju u određenim benefitima i koji igraju(pričaju) kako oni sviraju pa emisije gube smisao.Sa stanovišta poljoprivrednika bez članske karte došlo bi do veoma teških reči a možda i verbalnog konflikta jer sa takvima pošten čovek nema o čemu da razgovara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh