Ministar Nedimović u zemlji čuda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koju policiju ili bolje ciju? Onu istu sto nestane kad naidju navijaci sa palicama?
Napiši konkretno imena tih policajaca za koje znaš da su pobegli i u kojoj policijskoj upravi su zaposleni.

Pretpostavljam da znaš šta pričaš i da znaš koji su to policajci koji nestaju pred navijačima sa palicom. Ili je to onako imaginarna informacija koju si pročitao na internetu ili ti je neko ispričao. Uglavnom rekla kazala me ne interesuje, kad već znaš da policija beži, napiši ovde njihova imena.

Izvinjavam se, ali evo na neka trolovanja na forumu moram da odgovorim.

Da li su policajci bežali ili se povlačili?

Da li su dobili naređenje da se premeste na drugo mesto ili su se samoinicijativno povlačili?

Ako su se saminicijativno povlačili ili su bežali treba prijaviti nadležnima.

Inače nisam gledao taj snimak iz Šapca, ali da pitam samo da li su se ti policajci povlačili pred navijačima sa palicama ili su se povlačili pred nekim drugim.

Inače me trolovanje smara, ali kad vidim da ima zainteresovanih za pisanje offtopica, evo i da ja malo učestvujem.

Da li su dobili naređenje da se premeste na drugo mesto ili su se samoinicijativno povlačili?

Inače nisam gledao taj snimak iz Šapca, ali da pitam samo da li su se ti policajci povlačili pred navijačima sa palicama ili su se povlačili pred nekim drugim.

Inače me trolovanje smara, ali kad vidim da ima zainteresovanih za pisanje offtopica, evo i da ja malo učestvujem.
Posle povlacenja policije ovi sa palicama su krenuli na narod koji je blokirao put. Cudna koencidencija.

Novii ne mogu da verujem da nisi pogledao snimak iz Šabca... Iskreno, toliko se vrteo na netu, tv... Mozda zato ljudi troluju na forumu! ;-)

Poenta trolovanja jeste, tema je mišljenje o aktuelnom ministru, ali da se ne bi pisalo o tome, ajde da pišemo kako policija beži od navijača sa palicama i slično.

U duhu trolovanja, ja ću da sad napišem pitanje da li je neko koristio medveđe meso za kobasice. U Sloveniji je to priličan brend, dodaje se 10% - 20% medveđeg mesa i dosta se dobro prodaje. Sad ne znam da li je to neko ovde probao praviti?

То би била злоупотреба службеног положаја (модератор). А медвед је законом забрањен једнино ако вас нападне онда да га одстрелите. Поготово у војводини.

Ministar protiv poljoprivrede u zemlji cuda, otpala mu metlicaa sa m... A, dobro kaze Radoslav, Ziko Metlicic lomio metlice u zitu kada je bio mali, prave nas budalama. Svi povadili papire koji vaze 30 dana, sad ce biti vadi ponovo, trci tamo, trci vamo

Panduri su se povukli komdant im je naredio.Nisu pobegli od onih balavanera sa palicama.Ljudi saradjuju.

Sta te to cudi godinama navijaci i panduri saradjuju.Navijaci drukaju za njih, ovi se sklanjaju i povalace.Jedni drugima daju informacije, zajedno diluju, obezbedjuju splavove ...

То би била злоупотреба службеног положаја (модератор). А медвед је законом забрањен једнино ако вас нападне онда да га одстрелите. Поготово у војводини.
A ako bi se medveđe meso uvozilo, ne morea obavezno biti odstreljen u Srbiji. To je sasvim dobar sistem za razvoj brenda za kobasice.

A i dobar primer nastavka trolovanja i pisanja offtopica.

Ne znam zašto je autor uopšte i otvorio temu a bez konsultacije sa uredničkim timom.Svima je jasno da je (ne)čovek među najjomraženijim ličnostima u državi i da ne znam nikoga iole normalnog ko ima lepe reči za njega sem naravno onih drugova članova.

Koliko se da primetiti nema vas mnogo ljudi koji su uopste na strani drzave i vlasti.. ja razumem da smo u opsnosti da dovedemo forum u nezgodnu situaciju pa zato ispada da pricamo price koje nisu tacne… Novi vi uzmite sebi jedno pola sat do sat vremena pogledajte snimke sa blokada puteva u zadnjih 3 vikenda ali vas upozoravam da ima dosta uznemoravajucih desavanja jer je meni licno bas uticalo na pritisak i otkucaje srca i bas zato dajem sebi za pravo da pisem off jer sve sto je ovaj ministar isto je i bilo koja drzavna institucija ovde, od opstina i uprava za trezor pa do policije i sudova…

Baš zbog nemogućih , lažovskih i i smešnih izjava tokom svih ovih godina i njihova rada ili nerada i pravljenja naroda ludim , uostalom on je ministar za oblast za koju je namenjen ovaj forum
Jedino ako postoji pravilo cenzure da se o ministru piše sve najbolje , inače ministar zaslužuje da se mnogo više piše o njemu sa mnogo aspekata i nadam se da se neće izvući.....da će ga stići ruka pravde

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh