Hahaha, ovo ni u filmovima nema...Pročitaj moj post #203...A šta je tvoj cilj?Da radiš ti sam svu zemlju u ataru,jer ovo na to vodi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahaha, ovo ni u filmovima nema...Pročitaj moj post #203...A šta je tvoj cilj?Da radiš ti sam svu zemlju u ataru,jer ovo na to vodi.
Ja svake godine radim sve manje zemlje, ovo što pišeš je totalni promašaj...Možeš ti da se smeješ koliko hoćeš ali to tako ide.
Ne sta je interes drzave , nego sta je interes glasacaŠta je interes ove države?Da 5 kompanija radi 1000000 ha ili da bude veliki broj gazdinstava koja rade 50ha.
Nije došao niko nego neću da plaćam nerealne arende. Gladete iz svog malog rezervata i hoćete da se takmičite sa likovima koji su za vas nedostižni a koji su takođe polu-proleteri. Već za 2-3 godine će vam biti jasno kad krene prodaja zemlje strancima, neki će biti kao cigani posle druge agrarne reforme koji su kod mene imali po 8 jutara zemlje, ogromno imanje koje neki ovde još sanjaju...Znači da je došao već neko veći.Upravo o tome ovde i jeste reč.Nema adekvatne politike u poljoprivredi.
Sole, SSP i prodaja NIS-a Rusima su dve najgore stvari koje su nas oštetile više nego Vučićevih 10 godina i 500 godina pod Turcima...SSP može samo lud čovek da hvali...@olalija
А иза чега треба да се заклони ако није закон? Видим да више пута спомињеш ССП, па бих ти препоручио да у часовима „доколице“ прочиташ силне коментаре, како је то велики успех.
И наравно и кусо и репато је осуло паљбу на Коштуницу јер „кочи пут у јевропу“:
https://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=296162
Не грешим, Коштуница је био популаран код народа који је родољубив. Код оних који су за то да будемо колонија преовлађује мржња према њему. И сада када смо најзад постали колонија, опет им не ваља, а постигли свој сан...
Иначе, можда би било више новца за пољопривреду јер је једну каматарску мафију скинуо са грбаче (ММФ).
Ето, имате способног министра који лепо лаже и уживајте.
ПС
Да се разумемо, мени није лоше. Радио сам у ТЕНТ-у и имам лепу пензију...још ми вучко често „дотури“ неку кинту више (јбг човек убеђен да сам његов глас).
Да...и када рекох ССП...да ли је на тој 'артији Војин потпис или неког вашег, брзог и полетног (јер је Воја био „спораћ“).
MOMOSARIC јесте био ДЕПОС, али нису имали ону ствар да се ставе на чело јер су сви били „на линку“ комуњара.Da nije to bio depos a ne samo koštunica sam ? Ispravi me
Ко је направио катаклизму ССП ће ти бити јасно када ми одговориш ко је потписао ССП. Рекох, прочитај те занимљиве коментаре из тог доба...није то бачено време...не мислим да сада „нагрнеш“ на читање.Sole, SSP i prodaja NIS-a Rusima su dve najgore stvari koje su nas oštetile više nego Vučićevih 10 godina i 500 godina pod Turcima...SSP može samo lud čovek da hvali...
Šta reče, ko napravi te dve ekonomske kataklizme?
Преузимање богатстава свих земаља од стране мултинационалних компанија је почело укидањем колонијализма („другарот тита“ је ту био истакнути агент и залуђивао је несврстане...да их лакше опљачкају). НИС би неко узео пре или касније и то не за пар стотина милиона, него за џ...Sole, SSP i prodaja NIS-a Rusima su dve najgore stvari koje su nas oštetile više nego Vučićevih 10 godina i 500 godina pod Turcima...SSP može samo lud čovek da hvali...
Šta reče, ko napravi te dve ekonomske kataklizme?
Hahaha, Sole, Sole stari vraže. Džukela je bio premijer ali nije jadan znao da je Đelić potpisao ...Takav folirant još nije viđen kao Sveti Koštunije Neobavešteni...Ко је направио катаклизму ССП ће ти бити јасно када ми одговориш ко је потписао ССП. Рекох, прочитај те занимљиве коментаре из тог доба...није то бачено време...не мислим да сада „нагрнеш“ на читање.
Не сећам се да је Коштуница то хвалио.
НИС је друга прича коју су потом упропастили наредни властодршци иначе сви на узици окупатора.
ПС
Иначе имаш у тим коментарима једне „косоварке“ која каже како их Коштуница лаже у вези Косова (не каже Космета, наравно). Север Косова је био потпуно наслоњен на Србију...
U selu ima nešto više od 220 porodica sa svojim kućama, a obradive zemlje ima 350 hektara.Pa čime ste se bavili u proteklih 50g?Mislim na sve vas u selu.Sa ovakvom politikom u poljoprivredi doći će i kod vas neki kao što je i kod nas veliki iz blizine Beograda koji radi zemlju sve do Šida.Sve mi se čini da su u Vojvodini najeb..i i oni koji rade 100 jutara jer ispada da su i oni mali za one koji rade 1000.A ovi veliki ne misle da smanjuju površine već naprotiv.