MOMOSARIC
Član
?? O čemi ti ?Izgleda da preko Drine Pink ima jači signal nego kod nas ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
?? O čemi ti ?Izgleda da preko Drine Pink ima jači signal nego kod nas ovde.
Ja želim da 99% građana ove zemlje imaju makar parče zemlje, ne znam zašto ali mislim da tako treba. Ne smeta mi i voleo bih da se svi bavimo poslom kojim hoćemo, da smo svi zdravi, bogati, uspešni i srećni. Ali to nije tema šta ja želim. Ja pišem šta će se desiti i šta su moguća rešenja problema. Što se neki osećaju ugroženo i prestrašeno nisam ja kriv, takva je situacija...Izvinjavam se , neko je natuknuo , da se tvoj neki post svodi na to , ako ne , što kažu hrvati ispričavam se
Momo, dobro me troluješ...Daj primer da se ne natežemo...E to , ti si pisao da je to nerealno , a ja sam pisao kako bi se moglo ponašati kad je već tako i pokušati tu trenutnu situaciju prilagoditi . Pisao sam da bi glasovi sitnih poljoprivrednika trebalo da rade za njih , a ti ako si rekao da je nerealno da se 50 posto stanovništva bavi poljoprivredom , onda jesi u načelu za ukrupnjivanje kako sam prvo rekao , pa povlačim izvinjennje , ipak sam bio u pravu .
Reko sam da je trenutni politički poredak demokratija . Konkretno na šta aludiraš , da pojednostavimo , kažeš da nije demokratija , ko je dobio najviše glasova na izborima kod vas ?Pa kažeš da je kod nas demokratija.
Није вам ваљао Коштуница, па сте га отерали и добили Тадића који је био увод за Вучића (Тадић се исто понашао као певаљка и није силазио са ТВ и такође је кршио устав).Nešto kao Koštunica? Verovatno pošten ali totalno nesposoban i nestručan?
Što bi rekli lingvisti ovo je predlog , ne primjerMomo, dobro me troluješ...Daj primer da se ne natežemo...
Grešiš, Koštunica je pobedio na takmičenju u popularnosti-za predsednika kao i Tadić. Oni su totalno nesposobni za išta, kamoli za ministra poljoprivrede koje je jedna od najbitnijih i najodgovornijih funkcija u državi, sa kojom sam povlačio paralelu. To ti je kao Jutjub, najveće gluposti imaju najviše poštovalaca ali su to uglavnom ljudi bez mozga.Tadić je demagog a Koštunica wanabe legalista koji se krije iza zakona. Takav ministar bi nas sahranio, nama treba neko sposoban ko može da obezbedi agraru maksimalan budžet, pogledajte koliki je budžet EU zemalja za agrar koliko kod nas.Потпуно се слажем са твојим ставовима...осим овога:
Није вам ваљао Коштуница, па сте га отерали и добили Тадића који је био увод за Вучића (Тадић се исто понашао као певаљка и није силазио са ТВ и такође је кршио устав).
Човек се повукао са власти и бар га треба оставити на миру. Иначе да је био "неспособан", показују избори 2000-те и не би Ђинђић добио ни 20% гласова тада. Ту победу Воји не могу да опросте све комуњаре и зато га олајавају, где стигну.
Momo, 50 % stanovnika nije živelo od poljoprivrede u razvijenoj zemlji još od kamenog doba. Možda bi moglo da imamo površinu Rusije a stanovništvo Srbije...Što bi rekli lingvisti ovo je predlog , ne primjer
U Vojvodini se nikad nije moglo normalno živeti sa tih famoznih 4 ha, u Srbiji je moglo sa 2,5 ha od 1830-1912 godine. Utopija, Proces i slične stvari bi za Tomasa Mora i Kafku bila realna reportaža naspram nekih pisanija na forumu, kakvu ljudi maštu imaju, sledeći korak je kupovina Fendta 936 Vario sa 1 ha pšenice u Bosni...U mom selu kad bi se 50% stanovništva bavilo poljoprivredom i ja medju njima, bili bismo gola sirotinja.
Pa čime ste se bavili u proteklih 50g?Mislim na sve vas u selu.Sa ovakvom politikom u poljoprivredi doći će i kod vas neki kao što je i kod nas veliki iz blizine Beograda koji radi zemlju sve do Šida.Sve mi se čini da su u Vojvodini najeb..i i oni koji rade 100 jutara jer ispada da su i oni mali za one koji rade 1000.A ovi veliki ne misle da smanjuju površine već naprotiv.U mom selu kad bi se 50% stanovništva bavilo poljoprivredom i ja medju njima, bili bismo gola sirotinja.
Nisam ja pomenuo, opet mi imputiraš reči...Neki novi član je pomenuo da treba milion domaćinstava da živi od poljoprivrede. Prosečno domaćinstvo je 3,6 grla pa se tako došlo do 50 %. Jesu tebi Mujo i Haso rod ili me zezaš večeras?Pa koliko se trenutno procenata stanovnistva u srbiji bavi poljoprivrodm? Inace taj broj si ti pomenuo .
Inače kod mene oko 40 domaćinstava živi od poljoprivrede od 900 , a najmanje smo ukrupnjeni u opštini i nemamo ni jednog sa nenormalno zemlje a imamo ukupno 5800 ha. Ljudi što žive u mašti i Vučićevom dnevniku treba da iskoriste priliku dok se sneg nije otopio pa da se dobro umiju sa istim...Nisam ja pomenuo, opet mi imputiraš reči...Neki novi član je pomenuo da treba milion domaćinstava da živi od poljoprivrede. Prosečno domaćinstvo je 3,6 grla pa se tako došlo do 50 %. Jesu tebi Mujo i Haso rod ili me zezaš večeras?