Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

netreba zaboraviti da ima bajka u kojoj je kornjaca stigla na cilj pre zeca :haha:

Ovo mu dođe kao "stručna" tema? :sta: Sve mi se čini da ne vredi da je čitam od početka jer sudeći po komentarima sa zadnje dve stranice do više korisnih informacija ću doći čitajući Seksi Humor.

Mogu Vam odmah reći da niko od vas nije u pravu po pitanju toga koji je traktor najbolji.

Najbolji traktor je...

NOV TRAKTOR

ja stvarno neznam šta bi hteli :sta:
oranje-nesmete
trkanje-unapred priznali poraz
potrošnja goriva vam takođe nije bolja strana
ni lepotom nemožete da se pohvalite :haha:
ostalo vam je još samo laganje samog sebe i drugih,al tu vam prepustamo medalju ::svaka cast::

a ti si sad izmislio toplu vodu :sta:

predpraznično raspoloženje pa se ljudi malo opustili i zafrkavamo se svakome je svoj traktor naj bolji a koi je stvarno najbolji to svi znaju a to je nov i ako ti odrađuje posao može biti i tomo -vinković sitan al dinamitan :D

ovo se odnosi na atilin post

Ko tvrdi da je 56o brži od 5911(ista klasa) taj ne poznaje oba traktora :nono:

posle ovo natezajne meni je drago da imam IMT560 i MF35
ima sve epitete (brzi ruzni lepi ekonomicni mocni .....)

mityoo je napisao(la):
Nek su i protiv, opet mi nemogu ništa! Najbolnije im je to što u podsvesti znaju da imam pravo, pa nesmu ništa! Kad kažem traktor mislim Zetor!! :D :D :D
:cool: Potpisujem! :cool: ::svaka cast::

MONTOYA ima :ppozdrav: od mene posto je rekao ono sto sam ja mislio! :D

Napisah ja negde-kabinu i buku u njoj je mnogo lakse resiti nego napraviti motor i transmisiju da traktor trosi manje i da ide bolje nego sto je isao... :haha:

Bubu je napisao(la):
MONTOYA ima :ppozdrav: od mene posto je rekao ono sto sam ja mislio! :D

Napisah ja negde-kabinu i buku u njoj je mnogo lakse resiti nego napraviti motor i transmisiju da traktor trosi manje i da ide bolje nego sto je isao... :haha:
Eto sam lepo kažeš.... A na IMT-u ni kabinu nisu znali da nameste kako treba a kamoli ovo ostalo.... :D
Post je spojen: [time]1293776022[/time]

Mogu Vam odmah reći da niko od vas nije u pravu po pitanju toga koji je traktor najbolji.

Najbolji traktor je...

NOV TRAKTOR
Pošto sam bio prisutan, da ti objasnim.... U ono vreme kad se ova tema rodila, postojala je potreba za jednom temom gde će članovi da ispuste paru i da se hvale, pošto su pre toga to činili u temama koje su stručno vezane za pojedine modele, pa da se one nebi prljale napravljena je ova tema jer vlasnici IMT-a neće da priznaju sebi istinu da je Zetor mnoooooooooooooooooogo bolji traktor od IMT-a!

koliko se sećam i ti si nabavio čini mi se 533 ili 539 a bilo je i pohvala sa tvoje strane tog modela :sta:
važno je da si uzeo "pelcer" iz IMT fabrike a taj mali će jednod dana zamenuti neki veći IMT :haha:

Prednost Imt-a u odnosu na zetora je u preciznijoj hidraulici.zetor je manji potrošač,veći ajšlang,teži,brži,teže se zaglavljiva,manje bučan.pregledniji iz kabine....

Mi oduvek imamo IMT a sada i Rakovicu ali posmatrajuci komsijin Zetor 6211 mislim da je Zetor klasa iznad IMT-a.
Zetor ima dobar izbor radnih brzina, dobra kabina, izdrzljiva transmisija i motor. Ovaj moj komsija kad se negde zaglavi on mu dusu vadi dok se ne izvuce i nikad neki veci kvar.

lucky je napisao(la):
Mi oduvek imamo IMT a sada i Rakovicu ali posmatrajuci komsijin Zetor 6211 mislim da je Zetor klasa iznad IMT-a.
Zetor ima dobar izbor radnih brzina, dobra kabina, izdrzljiva transmisija i motor. Ovaj moj komsija kad se negde zaglavi on mu dusu vadi dok se ne izvuce i nikad neki veci kvar.

zna tvoj komšija šta je dobro a dobre navike ne treba menjati :D :D :D :haha:

MONTOYA je napisao(la):
koliko se sećam i ti si nabavio čini mi se 533 ili 539 a bilo je i pohvala sa tvoje strane tog modela :sta:
važno je da si uzeo "pelcer" iz IMT fabrike a taj mali će jednod dana zamenuti neki veći IMT :haha:
Nisam ga kupio, ali nema veze, bitno je da taj traktor u suštini nije moj, ja ga samo koristim... A ima poslova za koje je rentabilniji od 70ks traktora... A dok mogu da se služim sa 533 zašto da kupujem još jedan mali?

pidikanac je napisao(la):
lucky je napisao(la):

zna tvoj komšija šta je dobro a dobre navike ne treba menjati :D :D :D :haha:

I ja bih rado kupio jednog zekonju 6211 ili 7211 ali su mi dosta skupi.

@mityoo

Ima IMT-a i sa resenom kabinom ali je nebitno posto sam konkretno mislio na ove moj matorce od 30 godina. :haha:

@Zoran0230

Ti ocegledno nisi vozio ni jednog boljeg IMT-a od 560?? :cao:

Nazad
Vrh