Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

Nek su i protiv, opet mi nemogu ništa! Najbolnije im je to što u podsvesti znaju da imam pravo, pa nesmu ništa! Kad kažem traktor mislim Zetor!! :D :D :D

mityoo je napisao(la):
Nek su i protiv, opet mi nemogu ništa! Najbolnije im je to što u podsvesti znaju da imam pravo, pa nesmu ništa! Kad kažem traktor mislim Zetor!! :D :D :D

svaka čast i nek si im i kazo :haha: :haha: :haha: slažem se u potpunosti :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Ako je Imt u pitanju,ja sam do pre 5 godina orao sa 560.tu nema razgovora-ne vredi ni počinjati takmičenje :ppozdrav:

Volim IMT, po patriotskoj liniji, ali u 577 je tolika buka da ne pomazu ni antifoni :haha: ali sto se tice vucne sila fantastican traktor! :ppozdrav:
Od IMT mi je najbolji 539 :D

pidikanac je napisao(la):
samo ponesite više antifona pošto bez njih nemožete u kabinu :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Nek si im i reko :bravo:
Vidim da počinju iste diskusije koje se provlače kroz celu temu, evo ko nije pročitao od prve do zadnje stranice ja ću da mu prepričam što kraće mogu:
evo je tema u kojoj je zetor bolji od imt-a, ursus bolji od imt-a, zetor bolji od ursusa, a mf je bolji od zetora, pa i od svih ::namigivanje::

Nazad
Vrh