Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Care ako vec imate 2 ista traktora , promenite hladnjake , vodenu pumpu , trazite kvar medju rashladnim sistemom , ja nikako ne poznajem ursus pa neznam sta reciCAR je napisao(la):Nema nitko pametan savijet ok ma snacemo se i rijesiti valjdac
galki je napisao(la):neka dodje kod mene sa dve brazde nemora sa cetiri pa da ga vidim a evo i imt
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YdUGVMlu6lU[/youtube]
Najjednostavnije je kupiti mu original delove i samo montirati.....SrdjanM. je napisao(la):Imam Zetora 7011 i interesuje me jer je lako izvodljivo ubaciti mu servo volan?
to razmisljamo vec skoro dve godine da uradimo,,a nikako vremena i volje da se to odradi....treba mu pumpa,jel tako samo nzm.gde bi je smestio...mityoo je napisao(la):Najjednostavnije je kupiti mu original delove i samo montirati.....SrdjanM. je napisao(la):Imam Zetora 7011 i interesuje me jer je lako izvodljivo ubaciti mu servo volan?
mityoo je napisao(la):Imaš fabričko mesto za pumpu na dekni razvoda, naspram kompresora!
a moze i poklopac kucice razvodnog mehanizmapidikanac je napisao(la):mityoo je napisao(la):Imaš fabričko mesto za pumpu na dekni razvoda, naspram kompresora!
izvini ali kaže se dekli
idem da pogledam pa,,ako mi nebude jasni ,,javljam ti se.....mityoo je napisao(la):Imaš fabričko mesto za pumpu na dekni razvoda, naspram kompresora!
samo 400 ,,kod nas je skuplje i iznosi 700 ,,nije to mala razlika...igor74 je napisao(la):U Agropool-u u Cantaviru imas kompletan sistem za zetora i kosta nekih 400
mityoo je napisao(la):Ajd sad imt-ejci da vas vidim! Evo šta sve može Zeko od 70 konja!miroslav k je napisao(la):a moze i ovako