Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

Kupio bi jedan od ova dva zetora 50.11 i 52.11 uopste nemam iskustva sa njima,izvinite sto se nisam predstavio ja sam nov korisnik iz srema GRUNT

Pozdrav svima! Nov sam na forumu,pa procitao sam razne teme i tako sam stigao i do ove!
Imao sam i ja IMT-a 560 kupljen nov 1995. i prodao sam ga 2003 u EXTRA losem stanju!Sad imam Ursus 904 i Zetor-a 5011(kupljen nov 1982) kod kojeg je uradjena generalna 2001. do sad ne trosi ni gram ulja!
Ne mogu da verujem kako ljudi mogu da poredjuju IMT-a sa Zetorim ili Ursusem,koji su visa klasa!Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio,samo sam reko svoje misljenje ili bolje reci realnost!

svako ima svoje misljenje upravu si ja naprimer nebi uzeo ursusa i zetora u klasi imt 539 ,549,558 da trci zamnom.

galki je napisao(la):
svako ima svoje misljenje upravu si ja naprimer nebi uzeo ursusa i zetora u klasi imt 539 ,549,558 da trci zamnom.
Nebi trčo za tobom nego bi bio uvek ispred tebe, pa ti se zato nesviđa! Kaži lepo što jes' jes'

samo oni nek idu ispred neka ja propadnem sa imt. kaki je zetor traktor kad se poustaju safovi izmadju menjaca i diferencijala.

Ljudi se samo tese imt-om a razmisljaju o zetoru i ursusu,al to nece da priznaju,i ja sam bio jedan od njih sad sam se resio imt-a i presao na rusa i ursusa jako sam srecan zbog toga. :cool:

Nemojte da opet pravim popis masina u selu,birajte koji model IMT-a zelite 533-539,542-549,558,560,577 i svakog modela ce biti vise nego ursuza i zetora zajedno.Isto je tako i u siroj okolini.

na imt 577 stoji nadgradnja sto rade slovenci od 4 tone i masina se zove skip a kod mene stavili na ursusa c 360 riko 3 i posle nekoliko dana traktor puko napola.koliko ima rupa na zvonu kada bi ga propeo malo jace i pustio puko bi nazdravo.

mityoo je napisao(la):
Ja bi i onda radije vozio zetora pa nek se razlikujem od svih! Ako je celo selo blesavo nemoram i ja.... :D
Mico to su ljudi koji imaju po 2 traktora ili vise,jedan u ulici ima 5-8 ni ne znam tacno zetora drzi jer mu je ispod casti i da proda a i da vozi,pa je kupio 549 za potrcka a ima zetora od 50-60ks cini mi se,jedan ima ursuza c355-360 i imt onaj stari 587 i 539 ursuza i ne vozi,samo kad bas mora,a treci ima rajku 60-65 i 355 rajka iako je bez kabine je glavni radnik i sa njom obavlja skoro sve poslove,jedino ore sa c355 i 755.
Post je spojen: [time]1269980204[/time]

Ja bi i onda radije vozio zetora pa nek se razlikujem od svih! Ako je celo selo blesavo nemoram i ja.... :D

Moram da pomenem nesto sto sam primetio u vezi traktora,cini mi se da su ljudi u nekim selima jednistavno navikli na imt traktore i za njih nepostoji nista drugo,verujte mi da ima toga ili ono kad jedan kupi neki traktor pa moram ga kupiti i ja pa makar puko :haha: :haha: :haha:

@NA

Manimo se gluposti jer je na ovu temu već sve ispričano i šta god da pišem bilo bi samo ponavljanje štiva! A da je Zetor bolji od IMT to je 100%

galki je napisao(la):
na imt 577 stoji nadgradnja sto rade slovenci od 4 tone i masina se zove skip a kod mene stavili na ursusa c 360 riko 3 i posle nekoliko dana traktor puko napola.koliko ima rupa na zvonu kada bi ga propeo malo jace i pustio puko bi nazdravo.
Pa nemoj 360 da porediš sa 577 kad je on u rangu 549 - 560

@Mityoo jeste pricano al si prvi zagrizao i opet zetor No1 al juce...

Ispada da je 577=360 jer kad hvalite 360 kazete da mu je taman 2*12 a moze da potegne i 2*14 ::namigivanje::

@Grunt ima kod nas ruseva koliko ti srce zeli,a ima i torpeda,rakovica a zetor i ursuz su stranci...

mityo po cemu se to razlikuje 560 od 577 osim motora. na tvom zetoru priznaj fali konja jer je mnogo tezak odnos tezine isnage nije dobar.

Nazad
Vrh