Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

Bila je reportaza u emisiji brazde na madjarskom jeziku danas da ima puno reklamacija na ove nove imt-e sto su subvencionisani.... Da ne ispadne nakraju skuplja corba od mesa...

ne treba da menjaš jd sa imt-om, sem ako hoćeš da malo iskomplikuješ i otežaš stvari :cao:

Sta bre vi svi imate protiv IMT-a? Nekazem da je bolji od JD-a ili MF-a. A ti vedrane ako hoces da kupis IMT-a nemoj da kupis nov 565 neko kupi polovan 577 (ako negde nadjes og 91-97g), to ti je traktor boli glava...

"Jelen" za "bika" ja to ne bi radio... ja sam bio prodao 577 pa kupio jd3130

Shale je napisao(la):
Sta bre vi svi imate protiv IMT-a? Nekazem da je bolji od JD-a ili MF-a. A ti vedrane ako hoces da kupis IMT-a nemoj da kupis nov 565 neko kupi polovan 577 (ako negde nadjes og 91-97g), to ti je traktor boli glava...
traktor jeste bole glava, ledja, bubrezi itd. Imao sam takvog, otac ga kupio novog 1990. ja ga sahranio par puta i opet vracao u zivot...to su dobre i izdrzljive masine.
taj imt je kod mog matorog pravio godisnje priblizno 1700-1900 r.s.

milan_spay je napisao(la):
Shale je napisao(la):
traktor jeste bole glava, ledja, bubrezi itd. Imao sam takvog, otac ga kupio novog 1990. ja ga sahranio par puta i opet vracao u zivot...to su dobre i izdrzljive masine.
taj imt je kod mog matorog pravio godisnje priblizno 1700-1900 r.s.

Ja se slazem da kad izadjes iz njega sve zivo boli,ali to nije traktor za teske operacije... On kod mene pravi oko 1000 r.s. godisnje, ali nas trojica ga teramo pa jos uvek nikog nista nebolji... A ima jedan lik iz Kikinde koji pravi kabine za njega, je sam sedeo u nekom 540 sto je on pravio kabinu i moram reci da je mozda i manje bucan od rusa...

Lik je rodom iz mog sela.Odavno su otisli za Kikindu ali imaju zemlju ovde.

Ja imam samo njegov broj, teo sam da stavim na moj 577 tu kabinu (imam na njemu onu klasicnu imt-ovu, meni je trazio oko 1000 evra, orjentaciono, nesto jam se razmisljao mozda cu je i staviti...

ljudi,poredjenja radi IMT 577 83GOD I ZETOR 7045 83GOD. razlika ogromna u svemu a narocito u ceni.Pa vi hvalite lose a vozite dobro! Zetor je tih, radis 12 sati a da ostanes normalan,aj neko nek sedi u 577 12 sati pa nek ga onda hvali!!!

MONTOYA je napisao(la):
Hoćeš da kažeš da mi što sedimo u 577 po 12 sati nismo normalni
ja nesu nista da kazem, a to sto mislim cu ostaviti za sebe
jednom sam uzorao 7kj sa IMT 560 i reko sam fala lepo, nikad vise!
tri dana mi zujalo u usima.

case ih je napisao(la):
ja neću nista da kazem, a to sto mislim cu ostaviti za sebe
jednom sam uzorao 7kj sa IMT 560 i reko sam fala lepo, nikad vise!
tri dana mi zujalo u usima.
Evo potpisujem jer ga imam i sa njime radim

IMT 577 bez prednje vuce, otac ga kupio novog, orao je samo prve godine sa dve brazde jer nisam imao veci plug. Vec sledece je dobio trobrazni Regent i od njega se nije rastajao do zadnjeg dana. Zvizdao je, zvecao, zujao i svasta je radio ali je ORAO kao besan...mislim da je to dovoljno teska radnja. On kod mene nije radio nista od povrsinskih radova, za to je bila zaduzena Rajka 65.

E zato ja kad orem sa Ursusom slusam muziku da mi nebude tisina u traktoru... :D
A kad radim 12 sati pa izadjem iz njega nema ono "bole ledja, boli glava, usi zuje" i slicno!

Nemam nista protiv ali nemoj noviji tip IMT-a porediti sa zetorom iz 1979-te(6911)! Ako je 86-87mo godiste onda ga poredi sa Zetorom iste generacije, a to bi bio 7245 ili 7745....

mityoo je napisao(la):
Nemam nista protiv ali nemoj noviji tip IMT-a porediti sa zetorom iz 1979-te(6911)! Ako je 86-87mo godiste onda ga poredi sa Zetorom iste generacije, a to bi bio 7245 ili 7745....

Da, i tu Zekani opet odoše za koplje ispred IMT-a.

Bolji je Zeko,samo sto to nece da priznaju ponosni vlasnici IMTa......A novi IMT 577 sa odvojenom kabinom sto ga je Montoya pomenuo kosta ko svetog petra kajgana.....Za te pare kupim MTZ 820 koji ce ga pojesti za dorucak :D

Nazad
Vrh