Mf>ursus+zetor-imt

Odg: (Nema teme)a

Ja nisam poredio imt 577 sa zetorom po bučnosti u kabini već međusobno je velika razlika od starog do novog tipa 577,svi dobro znamo da je zetor tiši a da je 577 bolji orač od zetora u istoj klasi.Što se tiče cene novog imt 577 mislim da tu i nema neke priče,jer je daleko od realnosti

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

@Montoya: Neznam jesi li ikada probao orati (ili vidio kako oru) sa Zetorom 7745 ili 6340? To su traktori u klasi IMT-577 DV koji kud i kamo bolje oru od 577 u svakom pogledu.

No to je sada zona moj traktor je bollji od tvog, moj kad ore frcaju iskre iz lemeša itd....

Odg: (Nema teme)a

Znam samo da kod nas ima dva 7011 i 6911 koje sam video ove jeseni u radu i 577 je za njih tata mata,i uopšte u mom kraju ursusa i zetora ne smatraju za neke orače i koga god pitaš isto će ti reći

Po meni najbolji oraci su MF a samim i IMT i JD. :D :bravo: :cool:

MONTOYA je napisao(la):
Znam samo da kod nas ima dva 7011 i 6911 koje sam video ove jeseni u radu i 577 je za njih tata mata,i uopšte u mom kraju ursusa i zetora ne smatraju za neke orače i koga god pitaš isto će ti reći

Ja b' rek'o da s' ti iz Sida. :haha: :haha: :haha:
A, ako nisi,onda imas rodbinu u Sidu.Garant. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

kiraj je napisao(la):
A kao da MF nema to isto.
MF ima sve patente još od pre 60god. vešanje u tri tačke, kontrola vuče, kontrola otpora, položaja ...itd. dok se nije pojavila elektronika ni jedan traktor nije mogao orati sa njim, narvno mislim na nošena oruđa.

misli zato jer je bio ovde i video da je to stvarno retka zivuljka kod nas pa misli da je tako samo ovde a sad vidi da nije samo u sidu ugrozena vrsta ::namigivanje::

Ne,nego sam pomislio da ste vas dvojica neki rod cim toliko volite IMT.Ma sta volite,zaludjeni ste. :haha: :haha: :haha:
Ko da navijate za Zvezdu/Partizan. :haha: :haha: :haha:

izgleda da ce tebe ursuz da greje ove zime,slike si video sta je meni u opciji za grejanje i pored koje ljute masine ::namigivanje::

25iyech.jpg

seo901.jpg

25at3te.jpg

2i78ztj.jpg

bh0hl5.jpg

Kolegine "ljute" masine...

Ova prikolica mi je nesto poznata... Bila je na prodaju.... ako se dobro secam trazili su oko 4000eura?

14tr6sy.jpg

mityoo je napisao(la):
Ova prikolica mi je nesto poznata... Bila je na prodaju.... ako se dobro secam trazili su oko 4000eura?

14tr6sy.jpg
Jos uvek je na prodaju,cena je ista

Bio sam da je gledam i stvarno je masivna samo mi je puno novaca, jer sam kamionku ITAS-ovu od 14 tona kiperku kupio za 2300.... Samo da joj nabudzim simpla tockove posto ima duple pa nesme da ide u blato!

Nazad
Vrh