Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

jiaooooooooo ljudi ne mogu da verujem da ste takvi!!! i dalje ne razumem kako je moguce uporediti IMT sa Zetorom ili Ursusem,kao da uporedite Zastavu sa Skodom!!! Mozda ste nacio...... pa zato necete da priznate koji je bolji traktor! ::lose::
::svaka cast:: za Zetora i Ursusa! :D :cool:

North ARMY je napisao(la):
@Mityoo jeste pricano al si prvi zagrizao i opet zetor No1 al juce...

Ispada da je 577=360 jer kad hvalite 360 kazete da mu je taman 2*12 a moze da potegne i 2*14 ::namigivanje::

@Grunt ima kod nas ruseva koliko ti srce zeli,a ima i torpeda,rakovica a zetor i ursuz su stranci...
Pa kod nas 577 vuče 3 brazde! 2x14 mu malo pa onda vuku 3x12 al to mu je puno pa se onda muči!
A kako misliš da upoređuješ 55 konja sa 75?

neznam stoli ursusu 355 i 360 spadaju zadnji tockovi pogptovo desni. :nono:

galki je napisao(la):
neznam stoli ursusu 355 i 360 spadaju zadnji tockovi pogptovo desni. :nono:
Pa ako ga ne zategneš mora da ispadne... Kod mene se tako šta ne dešava!
Ja sa ursusom/zetorom bar znam kako da stanem kad zatreba jer ima dobre kočnice a ne ko imt koji je poznat po lošim kočnicama!

pa kuda ides ti meni kocnice netrebaju dodji da vidis kuda se traktor vozi mnogi tuda peske nesmu ljudi me mole da nenagonim traktor .

Niko me ne može ubediti a što sam se i lično uverio da zetor 7011 nema šta tražiti u brazdi sa 577.
Gledao sam snimak što je Mića postavio spremanje sa setvospremačem IMT 2,9 takav isti imam i ja i mogu reći da onoliku dubinu sa 577 mogu vući i brže.
Glupo je prediti npr. zetora kao kod Šandora i IMT 560 jer je traktor 2 generacije ispred ali je i duplo skuplji

MONTOYA je napisao(la):
Niko me ne može ubediti a što sam se i lično uverio da zetor 7011 nema šta tražiti u brazdi sa 577.
Gledao sam snimak što je Mića postavio spremanje sa setvospremačem IMT 2,9 takav isti imam i ja i mogu reći da onoliku dubinu sa 577 mogu vući i brže.
Glupo je prediti npr. zetora kao kod Šandora i IMT 560 jer je traktor 2 generacije ispred ali je i duplo skuplji
Čisto sumnjam!

Cinjenica je jedna da ursus i zetor ima definitivno bolja konstruktivna resenja od imta i to je tako tu nema price,jedino je po meni imt 560 bolji orac od ursusa c360 samo to i nista vise,to govorim iz iskustva jer sam do pre par godina imao 560 i c360 a sad je tu rus 820 na mestu 560 a ursus je ostao. :zli:

mityoo je napisao(la):
MONTOYA je napisao(la):
Čisto sumnjam!
Druga brza 577 na 2250 o/min je 14,1 km /h a onu dubinu može i treća brza

MONTOYA je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
MONTOYA je napisao(la):
Čisto sumnjam!
Druga brza 577 na 2250 o/min je 14,1 km /h a onu dubinu može i treća brza
To možda kod tebe u selu zemlja nevoli ursuse pa zato.... :haha: Dok ne dodješ da pokažeš neverujem!

Neznam samo ako je IMT bolji od ursusa što kod seoskog majstora u radionici stoji 4 IMT-a i nijedan ursus/zetor, a pisao sam već da kod mene ima više ursusa/zetora nego IMT-a! :sta:

Mico a kako objasnjavas da 560 vuce 2.9 ??
Lali iz banata je godinama vukao pa je zaradio zamenu,a lala nije lazov i neki pumpadzija rezultata.
Jos par ljudi je pisalo da su sa 560 vukli 2.9 godinama.

Pa i ja sam 2.9 vukao sa zetorom, dok nisam kupio ursusa, a odkako je ursus u kući odonda radije vučem sa njim... a zeko odma ide za spremačem i seje....

MONTOYA je napisao(la):
Mićo pa ti tvog ursusa sam popravljaš,zato nije kod tog majstora
To je samo jedan... A gde su ostali?

Pa verovatno ima u selu još ljudi koji sami svoje popravljaju,
kao što si i sam rekao da je većina ursusi i zetori pa su se naučili sami krpiti te traktore a imt je nepoznanica pa ide kod majstora

Nazad
Vrh