Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mudro zboriš*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):todore onda bi bilo dobro da ubacis u imt od zetora kabinu i imas konfor i ne bruji ti u usima jer je imtova kabina mnogo bucnija od zetorove,ali ja mislim da je zetor kvalitetnije i bolje napravljen od imta,mislim vise je udoban snaga je ista i imt 567 i zetor 7211 a i zvuk ima perfektan onaj zetorski !
kolega smanji malo, mislim 100 puta Jesi radio nekad jedan dan sa nekim imt-om, a drugi dan sa zetorom?todor je napisao(la):ja sam za imt jer stoputa je kvalitetniji i motor i sve u odnosu na zetora
kod mene ima u celom selu jedan zetor koji više ne radi nego što radi johny ako tebi smeta buka zaposli se kao doktor ili advokat tamo nema bukeNorth ARMY je napisao(la):mile aj kad svi odose u ... idem i ja
reci ti njima koliko kod nas ima IMT-a a koliko zetora??
mityoo je napisao(la):Vi mora da se salite...Zetor je ZAKON zaq sve imt-e i nijedan imt nije ni do kolena Zekanu!
*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):mityoo je napisao(la):Vi mora da se salite...Zetor je ZAKON zaq sve imt-e i nijedan imt nije ni do kolena Zekanu!
potpisujem
North ARMY je napisao(la):ima jedan zetor kod mene u selu koji se bas naradi po ceo dan taxira nerasta i u sezoni veselu masinu,kaze gazda da bi ga rado menjao za 539 al jbg ko nema para za imt dobar mu je i zetor
Pa ima i zetora!North ARMY je napisao(la):*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):mityoo je napisao(la):Vi mora da se salite...Zetor je ZAKON zaq sve imt-e i nijedan imt nije ni do kolena Zekanu!
potpisujem
nas uvazeni kolega johny ima dugogodisnje iskustvo u radu sa raznim masinama,cak je vozio i fendt-a best beauty,ima moderan evropski traktor tako da je njegova procena od krucijalne vaznosti za forum