Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

I ja dajem glas za IMT.

*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):
todore onda bi bilo dobro da ubacis u imt od zetora kabinu i imas konfor i ne bruji ti u usima jer je imtova kabina mnogo bucnija od zetorove,ali ja mislim da je zetor kvalitetnije i bolje napravljen od imta,mislim vise je udoban snaga je ista i imt 567 i zetor 7211 a i zvuk ima perfektan onaj zetorski :haha: !
mudro zboriš

to su razlicite masine i nisu za poredjenje
ma dajte ljudi pa ja nikad nisam imao zetora uglavnom imt
ali znam a to je i vreme pokazalo da je zekan neunustiva masina i uvek istog kvaliteta
a imt kako ti se zalomi moze biti ok a i katastrofa
i ovo je imt tema

todor je napisao(la):
ja sam za imt jer stoputa je kvalitetniji i motor i sve u odnosu na zetora
kolega smanji malo, mislim 100 puta :haha: :haha: :haha: Jesi radio nekad jedan dan sa nekim imt-om, a drugi dan sa zetorom?

Vidite ovako:Ja bih voleo da u svom dvoristu imam 577 i 7745,ali posto nemam,zadovoljan sam sa 533 i C-360!Prekinite vise sa ovim jer podsecate na temu Case! :cao:

Neadekvatno poređenje. Koliko Čeha ima zetora, a koliko imt-ove?

North ARMY je napisao(la):
mile aj kad svi odose u ... idem i ja
reci ti njima koliko kod nas ima IMT-a a koliko zetora??
kod mene ima u celom selu jedan zetor koji više ne radi nego što radi johny ako tebi smeta buka zaposli se kao doktor ili advokat tamo nema buke

Vi mora da se salite...Zetor je ZAKON zaq sve imt-e i nijedan imt nije ni do kolena Zekanu!

ima jedan zetor kod mene u selu koji se bas naradi po ceo dan taxira nerasta i u sezoni veselu masinu,kaze gazda da bi ga rado menjao za 539 al jbg ko nema para za imt dobar mu je i zetor :cao:

mityoo je napisao(la):
Vi mora da se salite...Zetor je ZAKON zaq sve imt-e i nijedan imt nije ni do kolena Zekanu!

potpisujem

nas uvazeni kolega johny ima dugogodisnje iskustvo u radu sa raznim masinama,cak je vozio i fendt-a best beauty,ima moderan evropski traktor tako da je njegova procena od krucijalne vaznosti za forum :ppozdrav:

ima jedan zetor kod mene u selu koji se bas naradi po ceo dan taxira nerasta i u sezoni veselu masinu,kaze gazda da bi ga rado menjao za 539 al jbg ko nema para za imt dobar mu je i zetor :cao:

e ova ti je dobra :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

mityoo je napisao(la):

potpisujem

nas uvazeni kolega johny ima dugogodisnje iskustvo u radu sa raznim masinama,cak je vozio i fendt-a best beauty,ima moderan evropski traktor tako da je njegova procena od krucijalne vaznosti za forum :ppozdrav:
Pa ima i zetora!

Ljudi svaki cigan svoga konja hvali tako je i sa traktorima.Nekome je dobar Zetor nekome IMT

naravno imam zetora 5211 koji je jako dobar i udoban traktor,kabina tiha i konforna samo mu hidro volan fali ali kad ima zakacen berac onda ide volan lako.
radim s njim sa beracem po 5 6 sati dnevno a i neumorim se,i ne bruji mi u usima kao u nekom IMT.
mislim da je zetor serija 5211- 7745 jedna od najboljih u tim godinama kad su se proizvodili i kod mene u selu ih ima dosta bar 100komada,a i ima i starih zetora ali i imt su dosta zastupljeni kod nas cak ima i jedan nov 577dv.
@NA nisam vozio fendta BEST BEAUTY,nego BLACK BEAUTY!
I naravno imam iskustva sa raznim masinama i traktorima.

nemoj biti lud i prodati ovaj JD i to još sa prednjim utovarivačem!!!!

Niti u najvećoj ludosti nebio kupovao sad novi IMT traktor, imam 565 doma i to je traktor za srednje poslove, za teške je jednostavno preslab!

Pošto imaš većeg MF-a, ostavi si ovaj JD za srednje teške poslove i nemaš brige, imt ti nebih preporučio!!!

Nego vidim da si na MF 4225 stavio i prednji utovarivač i hidrauliku od Hauera, kako je sve to skupa ukomponirano, jel puno eura došlo:haha:

Nazad
Vrh