Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

Vracajte nam Dzonija ,kako neko kaze jos je mlad pa se da popraviti.

e kod mene jedna baliracka sjebe po 2-3 539 a jedan URSUS sjebe po 2-3 baliracke pa vi procenite sami ::svaka cast::

Imam IMT 533 i Ursusa C-360!Isti setvospremac(pravljeni) IMT vuce u drugoj bez problema,a i mrcina nemoze u visljoj!

ognjen74 je napisao(la):
ja dajem glas da vratite nazad "johny 89" zar nevidite da mu forum puno znaci ,stalno je prisutan i
moze da vidi vase provokacije ali na njih nemoze da odgovori .
nekad je malo naporan ali mlad je pa ima vremena naucice se .
pokazite dobru volju pa ga vratite :cao:
ovo mu je ako se ne varam cetvrti ban,pre tog je imao blokadu 4 poruke na dan a on umesto da se popravi on jos preti redom i svadja se

North ARMY je napisao(la):
ognjen74 je napisao(la):
ja dajem glas da vratite nazad "johny 89" zar nevidite da mu forum puno znaci ,stalno je prisutan i
moze da vidi vase provokacije ali na njih nemoze da odgovori .
nekad je malo naporan ali mlad je pa ima vremena naucice se .
pokazite dobru volju pa ga vratite :cao:
ovo mu je ako se ne varam cetvrti ban,pre tog je imao blokadu 4 poruke na dan a on umesto da se popravi on jos preti redom i svadja se
ja mislim da je treći bili smo izjednačeni sa dva ali on je sad opet dobio

mityoo je napisao(la):
Ko ono sto su bile u modi jakne sa dva lica zeleno i ljubicasto! :haha: Samo je problem sto IMT i kad okrenes na nalicje ostane IMT
pa što to zetor ne napravi kad već tako kudiš imt zato što mu nije ni blizu po kvalitetu motora i ostalog

samo što nije kvalitetniji a ako gledaš luksuz kupi neki strani meni je imt ok i nikakav zetor ursuz neće biti kao imt ni za sto godina

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1253728656[/time]

todor je napisao(la):
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1253728656[/time]

Ode rasprava u off. Da se ne prepucavamo, evo da dam moje mišljanje, pošto imam traktore od obe fele: imt- ima nešto jeftinije održavanje i pristup delovima,( ipak je domaći),dok je udobnost u njemu otprilike =0;
zetor- nešto skuplji delovi, ali u racionalnoj expoataciji i kod pedantnih ljudi to ne predstavlja problem, udobnost i rad u zetoru = ogromna prednost. Moj glas ide zekanu.Pozdrav

ja sam za imt jer stoputa je kvalitetniji i motor i sve u odnosu na zetora

todore onda bi bilo dobro da ubacis u imt od zetora kabinu i imas konfor i ne bruji ti u usima jer je imtova kabina mnogo bucnija od zetorove,ali ja mislim da je zetor kvalitetnije i bolje napravljen od imta,mislim vise je udoban snaga je ista i imt 567 i zetor 7211 a i zvuk ima perfektan onaj zetorski :haha: !

Nazad
Vrh