case ih
Član
Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT
I ja sam ZA!
I ja sam ZA!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo mu je ako se ne varam cetvrti ban,pre tog je imao blokadu 4 poruke na dan a on umesto da se popravi on jos preti redom i svadja seognjen74 je napisao(la):ja dajem glas da vratite nazad "johny 89" zar nevidite da mu forum puno znaci ,stalno je prisutan i
moze da vidi vase provokacije ali na njih nemoze da odgovori .
nekad je malo naporan ali mlad je pa ima vremena naucice se .
pokazite dobru volju pa ga vratite
ja mislim da je treći bili smo izjednačeni sa dva ali on je sad opet dobioNorth ARMY je napisao(la):ovo mu je ako se ne varam cetvrti ban,pre tog je imao blokadu 4 poruke na dan a on umesto da se popravi on jos preti redom i svadja seognjen74 je napisao(la):ja dajem glas da vratite nazad "johny 89" zar nevidite da mu forum puno znaci ,stalno je prisutan i
moze da vidi vase provokacije ali na njih nemoze da odgovori .
nekad je malo naporan ali mlad je pa ima vremena naucice se .
pokazite dobru volju pa ga vratite
pa što to zetor ne napravi kad već tako kudiš imt zato što mu nije ni blizu po kvalitetu motora i ostalogmityoo je napisao(la):Ko ono sto su bile u modi jakne sa dva lica zeleno i ljubicasto! Samo je problem sto IMT i kad okrenes na nalicje ostane IMT
Tako je ni haubu ni kabinu... Svemu lepo pridjes, a i mnogo je bolji za rukovanje od IMTpetarHR je napisao(la):Kod zetora nema potrebe dizat hubu
NE mora da mu radi kardan, ja na mom zetoru kipujem nezavisno od kardana. imt i zetor su ko nebo i zemlja, mislim zetor je nebo, a imt je...todor je napisao(la):
Post je spojen: [time]1253728656[/time]_________________________________________________
ako je bolji što mora da mu radi kardan kad kipuje bunker a na imt ne mora