kanački
Član
Koliki je zahvat tvog helikoptera i sta mislis da li bi dif mogao da izdrzi zahvat od 180-190cm ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa napisao je brzom... Sa lamelom znaci da moze da prokliza a ne da se polomi...
Da ti odgovorim iz prve ruke pošto sam za vikend imao iskustava sa tim diferencijalima.
Ja korristaim diferencijal od lade. I po savetu jednog "stručnjaka" iz kraja koji mi je ispravljao noževe i bušio rupe i koji je kao počeo da ih pravi, blokiram diferencijal na poluosovini iako sam ja znao i sumnjao da će tako izdržati jer znam kako se tada vrtr sateliti. tako dobijem ubrzanje kardana 1:2. Probam po dvorištu trava preko prednjeg točka kosi fantazija, ravno kao tepsija a one trave nigde nema. E problem je što od dvorišta nisam stigao dalje. Naravno blokada diferencijala uspeo sam da slomim osovinicu unutra i blokiram zupcanike.
Onda lepo ubacim drugo srce diferencijala gde su zavareni sateliti jedan za drugi(sve će ti se samo kasti kad otvoriš diferencijal, potrebno je zavariti one male zupčanike jedan za drugi da se ne vrte u krug, ima ih 4 komada). E u toj kombinaciji ima odnos 1:4, znači ubrzava kardan 4 puta.