Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E bas sam to primjetio da ploce setaju pa recimo gotov centimetar pa kao st kaze snekad izbacivac omasi. Jel ima neki ugao ovo skidaca ? ja sam otrpilike zavariomozda na 45st
Pre 5 dana prodao moju 200 eura.
U radnom stanju parkirana kad je stigla pneumatska.
Tražio sam 300 i 250 al mi niko nije hteo dati (prodavao sam da je ne prodam) Sad je otišla za 200 eura bez kutija za veštak ako hoće naknadno treba da doplati 50 eura.
Inače sve idu u Rumuniju a tamo se kreću 400+ eura kako koja.
Na koja sita mislis?
Znaci nisi uspeo da resis problem.Bas veceras pricamo o sejalicama,kod nas najvise ima nodetki koje od svih mogucih u selu samo dve seju kako treba,ima 2-3 bekera koje seju kako treba i mehanicki IMT ima nekoliko i sve seju jako dobro sem jedne dvoredne koja je prodata jer je drobila seme,nasula deca kamencice i od tad problemi.Vise nema OLT mehanickih,zadnju je drugar prodao prosle godine,imao je problema sa njom,nesto ga zezala,koliko sam razumeo one plasticne ploce sto se menjaju za krupnocu zrna.Samo proveri kako radi i posebno obrati paznju da li drobi seme. Ja sam je imao i sta god sam pokusao uvek je drobila seme i zato sam je prodao. Imao sam sve velicine cilindara, nove gume na skidacima, nigde lufta, sve kako treba a ona svako 5to zrno zdrobi.