Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam jaJel ko pokuso da npravi doma te izbacivace? ja sam radio nesto al nisam jos probo pa ako ko ima kakav savjet ?
Olt počeo proizvodit metalne ulagače sjemena
Cijena oko 13 eura u Hrvatskoj,ja sam kupio i veče su se isplatili na uštedi sjemena.
zavrsavaju ovi posao odlicno,ja ih imam posejali 50ha do sad bez problema,a cuo sam da je OLT riknuo kao i nas IMTploče nemam, al imam jednu komplet kutiju za tu sijačicu, ako nekome
ovo nije ni blizu originala, prvo se vidi po kutiji, na kojem jeziku piše......a drugo, čovjek koji je pisao, je totalno nepismen, tehnički, jer se neradi o zupčanicima, nego lančanicima, itd, al prije mene je barem 5 ljudi reklo svoje mišljenje i to potpisujem!!!!
ploče nemam, al imam jednu komplet kutiju za tu sijačicu, ako nekome treba
- - - - - - - - - -
ovo nije ni blizu originala, prvo se vidi po kutiji, na kojem jeziku piše......a drugo, čovjek koji je pisao, je totalno nepismen, tehnički, jer se neradi o zupčanicima, nego lančanicima, itd, al prije mene je barem 5 ljudi reklo svoje mišljenje i to potpisujem!!!!
A ta ista "firma" da je ne imenujemo je moje,LIČNO MOJE,slike stavila na oglase za svoje mehanizme...A tu tablicu sam ja proračunavao, i crtao. Ima original slika u ovoj temi samo se treba vratiti 5 godina unazad...
Upravo takvi "detalji" ssu razlika izmedju razlicitih proizvodjacaDa, kod mene se desavalo da zdrobi zrno, ali sam to resio tako sto sam oborio ivicu brusnim papirom.