Dali ima neko da mi proda za OLT mehaničku sejalicu dve kofe za seme ali na metalne ploče da je kompletno, imam dve pa mi dve još fale.
imam jednu......žutu, al nema ploče
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali ima neko da mi proda za OLT mehaničku sejalicu dve kofe za seme ali na metalne ploče da je kompletno, imam dve pa mi dve još fale.
Evo skidaca viska semena, sta treba obraditi?Problem je tu u čistaču koji se trenjem ugrije i omekani pa se savija pa hvata po dva zrna i drobi kad treba progutati tj izmaciti.Ako su ti novi čistači a vjerovatno su mala privreda onda ga skini i čelo čistača ( skidača kako ko kaže) malo sturpijaj.Govorim o ovici koja je prva u kontaktu sa pločom.Ona drobi jer nemože da klizne čistač preko zrna zato što je ivica oštra pa cvika,drobi zrno.Skina nako lijepo pod većim uglom da ništa ne odupire od zneo nego da je lijepo zaobljeno da može da klizne.